Homepage  / Televiziune

Cine sunt concurenții sezonului 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Surpriza pregătită de Antena 1

Cine sunt concurenții sezonului 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Surpriza pregătită de Antena 1
16

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Te cunosc de undeva” a ajuns la sezonul cu numărul 20, iar acesta promite să fie unul cu totul de excepție. Iată ce surprize au rezervat producătorii telespectatorilor gata să urmărească cele mai inedite transformări!

Cine sunt concurenții noii ediții „Te cunosc de undeva”

Edițiile curente, care sunt în proces de filmare, par să facă parte dintr-un sezon special de tip „BEST OF”. În mod similar cu modul în care Pro TV organizează „Survivor All Stars”, Antena 1 a optat să aducă la filmări cei mai experimentați concurenți care au trecut prin platoul celebrului proiect de transformări de-a lungul anilor, conform celor de la Cancan.

marius-damian-emi-cuzaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Un aspect este deja confirmat: gazdele vor rămâne Alina Pușcaș și Pepe, ceea ce exclude posibilitatea ca artistul să fie concurent, chiar dacă jurații l-au apreciat de-a lungul timpului ca fiind cel mai versatil participant, cu o capacitate formidabilă de a intra în pielea oricărui personaj.

Câștigătorii a două ediții anterioare ale competiției de la Antena 1, Emi și Cuza, prezentatorii emisiunii „iUmor”, nu puteau să lipsească din selecția pentru BEST OF. A doua echipă anunțată este compusă din Florin Ristei și Ilona Brezoianu, coprezentatori ai matinalului de pe A1.

Shift și Connect-R se întorc pe scena proiectului „Te cunosc de undeva!”, fiind anterior parteneri și în cadrul show-ului de divertisment „Asia Express”. Cu o colaborare deja consolidată, duo-ul de excepție are toate șansele și atuurile necesare pentru a impresiona în această competiție.

Romică Țociu și Paula Chirilă intră în competiție cu forțe proaspete și cu avantajul de a activa în domeniul actoriei. Jo și Liviu Teodorescu completează lista grupurilor, potrivit sursei menționate anterior.

Alina Pușcaș și Pepe vor fi prezentatorii sezonului cu numărul 20

Emisiunea „Te cunosc de undeva” va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon, cel cu numărul 20. Telespectatorii vor fi martorii unor transformări spectaculoase, iar Alina Pușcaș și Pepe vor fi, așa cum ne-am obișnuit deja, gazdele emisiunii de divertisment de la Antena 1.

De-a lungul anilor, Alina Pușcaș a fost gazda emisiunii „Te cunosc de undeva!” la Antena 1, avându-l pe Cosmin Seleși ca partener de emisiune până anul trecut. Actorul a luat decizia de a părăsi proiectul și s-a alăturat echipei PRO TV, unde are în prezent un contract. Locul său a fost luat de către Pepe.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton