; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo ai stil! mic

S-a stabilit juriul show-ului „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D

18 July 2016

Caractere puternice, diferite ca manifestare, dar pasionate de jocurile estetice, cei trei membri ai juriului emisiunii „Bravo, ai stil!', ce va intra în toamnă în grila Kanal D, își vor pune amprenta asupra show-ului.

Bravo ai stil! mic

Unul dintre cei mai cei mai cunoscuți fashion editori și bloggeri de modă din România, Maurice Munteanu, se alătură Iuliei Albu și Ralucăi Bădulescu în juriul care va aprecia evoluția concurentelor în emisiunea care premiază bunul gust și atitudinea.

Jurati_Bravo ai Stil!_Kanal D

Maurice Munteanu are experiență ca jurnalist de modă, un discurs echilibrat și pasiune pentru naturalețe și autenticitate. „Un stil remarcabil este, de fapt, stilul pe care nu îl uiți niciodată, semnătura ta personală. Indiferent ce alegi să porți, te vei face remarcată prin naturalețe, prospețime și substanță. Vei atrage toate privirile și vei deveni un reper estetic pentru ceilalți!', spune Maurice Munteanu.

Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu vor fi alături de concurentele emisiunii „Bravo, ai stil!', cu sfaturi utile, cu observații și teme inspiraționale, în una dintre cele mai frumoase și pline de emoții „călătorii' în lumina reflectoarelor, la capătul căreia se va alege o singură câștigătoare. Aceasta va intra în posesia sumei de 100.000 de lei și a unei colaborări menite să îi deschidă porțile carierei în televiziune.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare