; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

99e1757ba8b3024e778964ce18e4.1000

S-a modificat data premierei! Ce se întâmplă cu serialul turcesc „Jurământul”

23 June 2020

Antena 1 pregătește fanilor serialelor turcești o surpriză! Deși premiera serialului „Jurământul' era programată pe data de 6 iulie pe postul Happy Channel, Antena 1 a luat o decizie surpinzătoare.

Astfel, duminică, 5 iulie, pe postul Antena 1 veți putea urmări primele 2 episoade ale serialului turcesc. în intervalul orar 17.00- 19.00, urmând ca pe 6 iulie acestea sa fie difuzate și  pe Happy Channel. Mai mult, luni, 6 iulie veți urmări un maraton, postul Happy Channel difuzând primele 4 episoade din serialul „Jurământul' în intervalul orar 18.00 – 22.00

 „Jurământul’, „Yemin’ în turcește, a debutat în țara de origine în 2019 și a luat pe toată lumea prin surprinde cu succesul înregistrat încă de la primele episoade, mai ales că e difuzat la un post de televiziune mic, Kanal 7. 

 

Povestea urmărește o idilă ce începe cum nu se poate mai prost, între doi oameni care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte, care, după ce rămâne orfană, ajută un vechi prieten al familiei sale, Hikmet. Acesta este un om bogat, care tocmai a primit un diagnostic teribil, de boală terminală. Hikmet e îngrijorat de ce se va alege de familia lui, de avere, dar și de Emir, băiatul său rebel, cu care se ceartă constant și care refuză să se implice în afacerile tatălui său. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare doar că să o facă pe Reyhan să sufere, să o determine să divorțeze și să strice planul pus la cale de tatăl său. Dar, ce să vezi, de-a lungul timpului, după căsătorie, Emir ajunge să fie impresionat de căldura și istețimea lui Reyhan, iar ea nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă în soțul ei. 

 

Rolurile principale, cele ale lui Reyhan și Emir, sunt interpretate de frumoasă Özge Yağiz (23 de ani) și de Gökberk Demirci (30 de ani), chimiei dintre cei doi datorându-se, în mare măsură, succesul serialului. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare