; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

S-a lansat Megamax, un nou post tv de desene animate

22 November 2012

Adresat în special băieţilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, Megamax propune o nişă cu emisiuni de animaţie şi aventură. Canalul este dublat integral în limba română şi difuzat timp de 6 ore, zilnic, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Din ianuarie 2013, emisia Megamax va crește cu 3 ore iar începând cu luna aprilie, Megamax va fi difuzat pe parcursul întregii zile.

Serii care au înregistrat un mare succes în străinătate, precum Transformers, Twisted Whiskers, Dex Hamilton sau Iron Kid vor fi difuzate în premieră în România. Personajele cheie, Spark-e și I-ron, doi roboți din altă dimensiune, își fac simțită prezența în multe din emisiunile postului.

Au trecut 12 ani de la lansarea cu succes a celui mai iubit canal de desene animate pentru copiii de până în 12 ani, Minimax, iar micii telespectatori au crescut și astăzi se află la vârsta la care educația este un element fundamental în dezvoltarea lor. Astfel, s-a născut idea de Megamax, un post tv adresat băieților, care îi îndrumă să devină eroi, apărători ai valorilor umane. Megamax s-a lansat exact la momentul potrivit, când am constatat existența unor nevoi reale pe această nișă, dorindu-ne să fim alături în continuare de publicul nostru', declară Levente Málnay, CEO Chello Central Europe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare