Homepage  / Vedete străine

S-a însurat Dolph Lundgren! Cine e aleasa starului hollywoodian și unde a avut loc ceremonia

S-a însurat Dolph Lundgren! Cine e aleasa starului hollywoodian și unde a avut loc ceremonia
11

de Redactia Tvmania,

Actorul suedez Dolph Lundgren, star al filmelor de acțiune, s-a însurat, pe 13 iulie cu iubita lui mai mică cu aproape patru decenii!

Lundgren (65 de abi) s-a căsătorit cu instructorul de fitness Emma Krokdal (27 de ani) în Grecia, pe celebra insulă frecventată de celebrități, Mykonos.

„Am ales să celebrăm dragostea noastră, căsătorindu-ne la vila noastră din Mykonos, având ca martori familia și câțiva prieteni apropiați”, a declarat cuplul pentru revista People.

Ceremonie amânată

Cei doi s-au logodit în iunie 2020, dar pandemia de Covid-19 și lupta actorului cu cancerul au amânat planurile de nuntă de mai multe ori. „Covid și drumul lung al tratamentelor medicale dificile ne-a făcut să împingem planurile de căsătorie de multe ori. Am simțit că, în sfârșit, este momentul potrivit pentru a sărbători dragostea, viața și fericirea – în Țara zeilor”, au mai spus ei.

S-a însurat Dolph Lundgren! Cine e aleasa starului hollywoodian și unde a avut loc ceremoniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Acum câteva luni, actorul suedez a dezvăluit că a dus în secret, din 2015, o luptă teribilă cu cancerul. Actorul din „Rocky” și „Eroi de sacrificiu” a detaliat, citat de Daily Mail: „Doctorii mi-au găsit o tumoră în rinichi și au scos-o în 2015. Apoi am făcut analize anual și am fost bine cinci ani”. În 2020, după o investigație pentru ceea ce credea că e reflux gastric, Lundgren (65 de ani) a descoperit că boala a revenit la ficat, iar tumora era prea mare pentru a fi operată. „Am întrebat cât mai am de trăit și a început să-mi pară rău de mine și de cei din jur”, a povestit Lundgren. Între timp, datorită tratamentului, actorul speră să scape anul acesta de boală.

Actorul Dolph Lundgren a început să se întâlnească cu actuala soție în 2015, la puțin timp după ce a fost diagnosticat cu cancer. Ea a povestit recent despre provocările pe care starul hollywoodian le-a avut de trecut în lupta lui cu boala, mai ales faptul că era incapabil să mănânce în urma tratamentelor agresive. În 2020, Lundgren a anunțat pe Instagram logodna cu Krokdal, care a avut loc în Suedia.

Dolph Lundgren, celebru pentru rolurile din filme de acțiune, are două fete, de 27 și 21 de ani, din căsătoria cu un designer de bijuterii, căsătorie care a durat 17 ani și s-a terminat în divorț, în 2011.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton