; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Joia

S-a făcut dreptate! Ce pedeapsă a primit femeia care a agresat-o pe Cristina Joia

11 May 2021

Cristina Joia are parte de dreptate, după ce în luna noiembrie 2020 a fost lovită de o femeie, într-un magazin din Capitală.

De la incidentul nefericit, Cristina Joia a trecut printr-o adevărată dramă. Designerul emisiunii „Visuri la cheie' a fost traumatizată în urma loviturilor primite și a fost nevoită să treacă prin două intervenții chirurgicale la nivelul piramidei nazale. Pe lângă acestea greutatea cea mai mare a fost trauma lăsată de acest episod. 

Ce pedeapsă a primit femeia care a agresat-o pe Cristina Joia

La mai bine de 6 luni de la agresiune i se face dreptate și Cristinei Joia. Conform okmagazine, pentru fapta săvârşită pe 7 noiembrie 2020, agresoarea şi-a primit pedeapsa: Inculpata a fost judecată pentru fapte de lovire şi alte violenţe, motiv pentru care a primit o pedeapsă de 1 an şi trei luni de închisoare cu suspendare. În plus, agresoarea este obligată să achite daune morale care se ridică la suma de 10.000 de euro.

Mai mult, este obligată să achite inclusiv suma de 3.000 de lei către spitalul unde a fost internată şi tratată Cristina Joia, şi anume Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni

De asemenea, potrivit gandul.ro, femeia care a lovit-o pe Cristina Joia în iarna anului trecut trebuie să-i plătească designerului de la „Visuri la cheie' şi suma de 7.989,21 de lei, care reprezentă prejudiciu material creat prin comiterea infracţiunii.

Horărârea instanței nu este încă definitivă, ceea ce  înseamnă că inculpata are dreptul să o atace în termen de 10 zile la Curtea de Apel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare