; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vantur

S-a despărțit sau nu Iulia Vântur de Salman Khan? Fosta prezentatoare spune adevărul!

08 July 2021

Iulia Vântur se află în România de mai bine de două luni, iar îndelunga sa ședere acasă a pus pe jar curioșii care speculează că fosta prezentatoare s-ar fi despărțit de celebrul actor Salman Khan.

Iulia Vântur a revenit acasă în luna mai, după o lungă perioadă de timp în care nu și-a mai putut revedea părinții din cauza pandemiei. Aceasta a susținut că s-a întors în țară pentru a petrece timp cu cei dragi, dar și pentru a se ocupa de o serie de contracte semnate anterior pandemiei. Pentru că șederea sa în România a fost destul de îndelungată, Iulia Vântur a mărturisit recent că nu știe dacă ziua sa ne naștere, 24 iulie, o va petrece în țară sau în India:

 „E așa de bine acasă, să mă revăd cu prieteni, colegi, m-am văzut cu oameni pe care nu i-am mai văzut de ani de zile. Nu mi-am făcut încă planuri de ziua mea. Nu știu cât voi mai sta în România, în funcție de cum rezolv lucrurile', a spus Iulia Vântur într-o emisiune TV.

Odată cu bucuria revederii celor dragi, Iulia Vântur nu a oferit prea multe detalii referitoare la zvonurile despărțirii de Salman Khan, însă a precizat că este posibil să se întoarcă curând în India, pentru că primește multe solicitări:

„Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am făcut de toate aici, dar clar o parte din viața mea e și în India. Amândouă fac parte din viața și sufletul meu. E foarte clar că aici e mult mai divers, mai bogat, am toți prietenii de o viață aici, familia. Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag'.

 Vezi galeria foto >

Iulia Vântur a mai povestit că recent s-a bucurat și de o vacanță de vis în Grecia, în compania prietenelor sale:

„Am fost în Grecia. Prietenele mele stabiliseră o vacanță înainte să ajung eu în România și am făcut în așa fel încât ne-am adunat rând pe rând și ne-am întâlnit ca niciodată toate în vacanță în Grecia. A fost cumva relaxant și stresant. Nu știu dacă am avut vreodată o vacanță așa cu toate fetele. Au fost vreo cinci fete, a mai venit o prietenă de-a mea și din State. Am stat opt zile. Inițial am zis că stau patru zile. Am fost în Mykonos patru zile și patru zile în Atena', a mai declarat Iulia Vântur.

 

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare