Homepage  / Cinema

S-a dat startul filmărilor pentru comedia „Mentorii”. Ce știm până în acest moment despre filmul marca Untold Universe

S-a dat startul filmărilor pentru comedia „Mentorii”. Ce știm până în acest moment despre filmul marca Untold Universe
11

de Alina Stoicescu,

Pe 15 august, se dă startul filmărilor pentru primul film de lungmetraj produs de UNTOLD Universe- comedia MENTORII. Filmările vor dura trei săptămâni și vor fi realizate în mai multe locații din București și nu numai. Iată ce știm până în prezent despre noua comedie!

Filmările pentru comedia MENTORII încep pe 15 august

Producătorii au dezvăluit totodată și cele mai noi nume care completează distribuția de excepție a filmului: Mira, Mario Fresh, Dan Frînculescu și Cătălin Oprișan. Cei patru vor împărți platourile de filmare cu Loredana Groza, Dorian Popa, Cătălin Bordea, Doina Teodoru și mulți alți artiști, actori de comedie și influenceri deja anunțați.

Cu o poveste captivantă, o distribuție de excepție și o serie de surprize pregătite pentru spectatori, MENTORII promite să fie unul dintre cele mai așteptate filme care va umple sălile de cinema la începutul anului 2025.

Comedia MENTORII este un film pentru întreaga familie care arată, folosind umorul și ironia, fenomenul pe care îl întâlnim zi de zi pe rețelele sociale și nu numai – acela al “specialiștilor” mereu pregătiți să ne ofere cele mai rapide scurtături pentru a atinge bunăstarea materială, fizică sau spirituală. Comedia MENTORII își propune să arate publicului întâmplări pe care le-au trăit și ei cel puțin odată în viață.

Mira, sora lui Cătălin Bordea în filmul MENTORII

Odată cu apariția în comedia MENTORII, Mira își face debutul în cinematografie. Extrem de îndrăgită în mediul online, cu peste 1,3 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, Mira a furat inimile fanilor cu vocea și melodiile sale pline de emoție.

mentorii 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În cadrul comediei MENTORII, Mira va putea fi văzută în ipostaze inedite, pline de umor. Mira va avea un rol cheie – va interpreta personajul Magda Baltă, sora lui Johnny Baltă, rolul jucat de Cătălin Bordea. Magda va fi alături de fratele ei în încercarea lui de a-și transforma viața și a-i demonstra tatălui său că este un moștenitor de încredere. Nu vor lipsi însă intrigile și răsturnările de situație care vor pune la încercare cele două personaje.

Dan Frînculescu, devenit cunoscut publicului larg pentru show-urile de comedie online sau de televiziune și pentru roast-urile cu replici acide, îi va surprinde de asemenea pe spectatori cu o apariție ieșită din tipar.

Mario Fresh și Cătălin Oprișan vor interpreta de asemenea personaje care vor crea momente pline de umor printr-o combinație de replici savuroase, interpretări autentice și un comic de situație bine nuanțat. Chimia dintre personaje și abordarea lor naturală amplifică umorul filmului, promițând să surprindă plăcut spectatorii și să aducă un plus de originalitate producției cinematografice.

Povestea comediei MENTORII

MENTORII spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un bărbat mult prea imatur pentru vârsta lui, care întâmplător este viitorul moștenitor al celui mai mare imperiu financiar din țară: averea tatălui său, Dorin Baltă. Nemulțumit de superficialitatea fiului său, Dorin îl dă afară din casă după ce acesta face încă un accident de mașină. Mai mult, îi dă o misiune lui Johnny – să demonstreze în maxim șase luni că poate deveni un adult responsabil, capabil să conducă imperiul financiar, altfel va fi dezmoștenit.

Ajutat de sora sa Magda, Johnny găsește o soluție rapidă și ușoară pentru a rezolva problema: va fi mentorat de cei mai faimoși trei influenceri de dezvoltare personală din țară: Flex Barbarul – mentorul de fitness și viață sănătoasă (Dorian Popa); Sandra Senzorial – mentorul de wellbeing (Loredana Groza); Robby Anonimul – mentorul de business și finanțe (Radu Bucălae).

Răsplata de un milion de euro pusă la bătaie de Johnny va stârni o luptă acerbă între cei trei influenceri. Fiecare se va strădui să fie mentorul principal al lui Johnny, împărtășind din teoriile sale sau încercând să le demonteze pe cele ale concurenților. Din aceste conflicte se vor naște cele mai comice și neașteptate momente ale filmului. Finalul va arăta dacă Johnny devine cu adevărat un om schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la influenceri, fie datorită lecțiilor proprii pe care le învață în cele șase luni.

Ideea filmului precum și scenariul aparțin Magic Maker Media House, casa de producție ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Regizorul lungmetrajului MENTORII este Adrian Tapciuc.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton