; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Logan williams

S-a aflat de ce a murit Logan Williams, actorul din serialele „The Flash” și „Glasul inimii”

18 May 2020

La începutul lunii aprilie, vestea că actorul canadian Logan Williams a murit pe neașteptate la doar 16 ani a șocat lumea și în special pe colegii din distribuția serialului „The Flash' (disponibil pe Netflix), unde el îl interpretase pe eroul Barry Allen aka The Flash în copilărie. 

Atunci, mama actorului nu a precizat motivul morții, declarând doar că dispariția actorului care a putut fi văzut la noi în serialul „Glasul inimii', difuzat de TVR 2 și disponibil pe Netflix, a fost „bruscă' și „un șoc major pentru familie'. 

Zilele trecute însă, într-un interviu acordat „The Post', mama lui, Marlyse Williams, a dezvăluit că rezultatele testelor toxicologice au aratat că Logan a murit din cauza unei doze de fentanil, un puternic opioid, după o luptă de trei ani cu dependența de droguri și opioide. 

Mama actorului a mai spus că, după ce s-a confruntat ani în șir cu secretul letal al fiului ei, este hotărâtă acum să facă tot ce poate ca lumea să conștientizeze pericolul folosirii necontrolate a opioidelor.

Intrat în lumea serialelor mari la o vîrstă foarte mică (pe lângă cele sus-menționate, a mai apărut și în „Supernatural: Aventuri în lumea întunericului'), tânărul a ales calea nepotrivită să facă față stresului: mama lui a descoperit că băiatul, la 13 ani, lua deja marijuana, iar de acolo situația a escaladat către alte droguri mai puternice. Pe măsură ce devenea dependent, „Logan era într-o negare complete, pentru că era foarte rușinat', a mai spus mama lui, care și-a ipotecat casa pentru a-l trimite la un centru de tratament scump din SUA. 

Săptămâna trecută, o altă vedetă americană, cântăreața Melissa Etheridge, anunțat moartea fiului ei de 21 de ani din cauza unei supradoze de opioide.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare