; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine sunt Irina Ceban si Raluca Dumitru, noile concurente de la Survivor România 2021

S-a aflat cine sunt două dintre noile concurente din competiția Survivor România 2021

08 April 2021

Războinicii și Faimoșii din „Survivor România' au motive de bucurie. După multe eliminări din fiecare echipă, patru noi concurente vor intra în joc începând din această săptămână. Am aflat numele a două dintre noile participante la concurs, urmând ca întregul mister să fie elucidat în ediția de azi, la Kanal D.

Cele patru noi concurente Survivor România vin cu forțe proaspete în competiție și vor să aducă puncte în „tolba' echipelor în care se vor integra. 

Cine sunt concurentele noi de la Survivor România 2021

Două dintre cele patru concurente care au spus „DA' provocării „Survivor România 2021' sunt Raluca Dumitru și Irina Ceban (cunoscută sub numele de Irisha, n.r.).

Fiecare dintre ele a avut până acum experiența televiziunii, așa că participarea la show-ul de la Kanal D nu va veni la pachet și cu tracul de cameră.

Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la „Survivor România 2021'

 Vezi galeria foto >

Raluca Dumitru nu este pentru prima oară la tv, ea participând până acum la mai multe show-uri de televiziune. De asemenea, ea a apărut în videoclipuri ale mai multor artiști, printre care Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL, BUG Mafia, Cristina Rus, scrie kanald.ro.

Dincolo de aparițiile sale publice, Raluca Dumitru are un stil de viață sănătos și este pasionată de sport, iar asta va reprezenta un avantaj în cadrul competiției Survivor România 2021.

Raluca vrea să demonstreze că se poate descurca în orice situație, oricât de dificilă ar fi.

 

Cine este Irina Ceban? De la „Bravo, ai stil!', la „Survivor România'

 Vezi galeria foto >

În ceea ce o privește pe Irina Ceban (Irisha), telespectatorii Kanal D și-o amintesc din competiția de modă „Bravo, ai stil!'. Irina Ceban este absolventa Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinau și este fost model. Noua concurentă de la „Survivor România' a cochetat în trecut și cu muzica: a colaborat cu DJ Sava și Uddi, mai scrie sursa citată.

Una dintre pasiunile Irinei Ceban este sportul, iar tânăra este convinsă că se va descurca bine pe traseele din Republica Dominicană și că va aduce multe puncte pentru echipa din care va face parte.

Astfel, Raluca Dumitru și Irina Ceban (Irisha) sunt două dintre cele mai noi concurente de la Survivor România 2021; este urmează să intre în competiție în această săptămână. Fanii emisiunii vor afla în ediția de joi a emisiunii „Survivor România 2021' numele celorlalte două concurente, precum și echipele din care vor face parte. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare