; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Usurpadora

FOTO. S-a aflat cine este noua protagonistă a remake-ului telenovelei „Uzurpatoarea”!

10 April 2019

După multe căutări, producătoarea Carmen Armendáriz a ales-o pe cea care va fi protagonista remake-ului telenovelei din 1998, „Uzurpatoarea' („La usurpadora'), cu Gabriela Spanic şi Fernando Colunga în rolurile principale. Conform tvynovelas.com aceasta va fi actriţa mexicană Sandra Echeverría (34 de ani), pe care o ştiţi din telenovela „Forţa destinului' („La fuerza del destino, 2011), în care a făcut pereche cu David Zepeda.

În remake-ul la „Uzurpatoarea' Sandra va juca alături de Andrés Palacios şi Arap Bethke, din distribuţia serialului făcând parte şi Queta Lavat, Ana Bertha Espín, Daniela Schmidt şi Germán Bracco. Ultimul proiect al Sandrei este comedia „My Boyfriend’s Meds', care va avea premiera în SUA în luna august şi în care va apărea alături de Jaime Camil, Brooke Shields şi Jason Alexander. Când nu joacă, Sandra se ocupă de cariera ei muzicală, ea lansând în luna martie un album cu muzică tradiţională mexicană, „Instinto'.

Gabriela Spanic, cea care în „Uzurpatoarea' a jucat dublu rol, interpretând două gemene cu caractere total diferite (Paulina şi Paola), va avea o apariţie specială şi în remake-ul produs de Carmen Armendáriz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare