; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cauza morții actorului Nelsan Ellis, dezvăluită

S-a aflat cauza morții actorului Nelsan Ellis (”True Blood”). Primele declarații ale familiei

11 July 2017

Actorul Nelsan Ellis, a cărei moarte fulgerătoare a întristat milioane de oameni, era dependent de alcool şi droguri. Cei care au făcut această dezvăluire sunt chiar membrii familiei, care susţin că inima i-a cedat din cauza sevrajului.

Anunţul făcut de familia regretatului actor a fost publicat de publicația Hollywood Reporter:

'Nelsan a suferit ani de zile de dependenţa de droguri şi alcool. După mai multe încercări prin centre de dezintoxicare, Nelsan a încercat să renunţe pe cont propriu la alcool. Potrivit tatălui său, în timpul sevrajului a avut o infecţie sanguină, rinichii au încetat să mai funcţioneze, ficatul i se umflase şi tensiunea arterială scăzuse, iar biata lui inimă nu a putut face faţă'.

Potrivit familiei actorului, acesta a murit după ce a petrecut patru zile în spital. 'Sevrajul poate fi fatal, deoarece creierul şi sistemul nervos central experimentează o revenire după ce au fost suprimate în repetate rânduri de alcool, pentru o perioadă lungă de timp'. Potrivit specialiștilor citați de publicația mai sus amintită, 'subita renunţare la sedativul sistemului nervos central poate fi fatală'.

Anunţul făcut de familie în ceea ce priveşte cauza morţii lui Nelsan se încheie astfel: 'Nelsan era ruşinat de dependenţa sa, deci era reticent când trebuia să vorbească despre asta. Familia sa crede însă că Ellis şi-ar fi dorit ca viaţa sa să fie dată ca exemplu în încercările de a-i ajuta pe alţii în viitor'.

De-a lungul carierei sale, Ellis a avut apariţii în producţii precum “Get on Up”, “The Butler” sau “The Help”. Totuşi, rolul care l-a propulsat cu adevărat în lumina reflectoarelor a fost Lafayette Reynolds, personaj fictiv în serialul cu vampiri 'True Blood'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare