; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paul Walker

S-a aflat cauza accidentului în care a murit Paul Walker

28 March 2014

Accidentul în care actorul Paul Walker şi prietenul său, Roger Rodas, au murit pe 30 noiembrie, a fost provocat de viteza excesivă, şi nu de probleme tehnice, scrie tmz.com.

Cursă infernală - Paul Walker

După o anchetă care a durat aproape 4 luni, s-a aflat că automobilul, condus de prietenul lui Paul Walker, avea o viteză cuprinsă între 129 şi 150 de kilometri la oră.

“Investigatorii au stabilit că accidentul fatal, produs în urma coliziunii, a fost cauzat de viteza inadecvată”, a declarat Mike Parker, şeful Departamentului de poliţie din Los Angeles.

Certificatul de deces al starului francizei “Furios şi iute” confirmă faptul că acesta nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite. Potrivit aceluiaşi document, starul american, care şi-a pierdut viaţa la vârsta de 40 de ani, a ars de viu, la câteva clipe după impact. Moartea sa a fost una rapidă.

În urma decesului actorului Paul Walker, care începuse să lucreze pentru “Furios şi iute 7”, cel mai recent lungmetraj din celebra franciză, filmările au fost întrerupte în decembrie 2013, dar vor fi reluate la sfârşitul lunii aprilie, în Abu Dhabi. Paul Walker va apărea în filmul “Furios şi iute 7” cu ajutorul graficii digitale, după rescrierea scenariului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare