; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

S a aflat adevărul. Care e motivul pentru care Cătălin Moroșanu și Zanni nu s au înțeles la „Survivor România”

S-a aflat adevărul. Care e motivul pentru care Cătălin Moroșanu și Zanni nu s-au înțeles la „Survivor România”

10 June 2021

Cătălin Moroșanu a așteptat până acum, dar a dat cărțile pe față. Fostul concurent de la „Survivor România' a dezvăluit motivul pentru care nu s-a înțeles deloc bine cu Zanni pe parcursul show-ului de la Kanal D. Astfel, sportivul a declarat că nu acceptă comportamentul pe care tânărul artist îl are. Totodată, Moroșanu speră ca acesta să înțeleagă că „în viață nu este vorba numai despre bani și faimă', scrie libertatea.ro.

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la „Survivor România' din cauza unor probleme medicale. Pe parcursul competiției s-a înțeles foarte bine cu Culiță Sterp, dar și cu Elena. În schimb, nu același lucru poate fi spus și despre Zanni: cei doi nu a avut o relație așa de bună.

„Am stat și am suferit trei luni și jumătate acolo, am îmbătrânit trei ani de nervi, nu pot spune că totul a fost bine. Eu nu voi nega niciodată că Zanni este un băiat foarte inteligent, a dat pe traseu totul, până să plec era, cred, cel mai bun. Dar nu pot să accept comportamentul lui, caracterul lui, ceea ce face, cum vorbește, cum provoacă', a declarat sportivul pentru viva.ro.

Cătălin Moroșanu crede că Zanni l-a provocat de multe ori, însă nu a acordat importanță acestui lucru și a încercat să nu aibă nicio reacție.

„M-am abținut de multe ori și mi-a fost foarte greu să fac acest lucru. Eu înțeleg că eram la Survivor România și este un concurs foarte greu, dar trebuie să îți păstrezi umanitatea, ca să nu ajungi în viața reală și să regreți că ai spus anumite cuvinte sau ai făcut anumite lucruri. Trebuie să respecți omul așa cum este el', a mai spus el pentru aceeași sursă.

În prezent, Zanni se află încă printre concurenții care luptă pentru marele premiu de la „Survivor România'.

„Nu poți călca pe cadavre și nu poți să ignori normele și valorile morale ca să atingi succesul. Sper să mă înșel și acest show să îl ajute pe Zanni să realizeze că în viață nu este vorba numai despre bani și faimă', a declarat Cătălin Moroșanu despre Zanni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare