; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ryan şi Tatum O’Neal, reality-show de împăcare

05 August 2010

Ryan ONeal şi fiica sa, Tatum ONeal, încearcă din răsputeri să revină la sentimente mai bune şi publicul va avea voie să vadă dacă vor reuşi, pentru că cei doi o vor face într-un reality-show, scrie tvguide.com.

Seria care se va numi Lost and Found' este produsă de Endemol USA şi va fi începe să fie transmisă începând cu zilele următoare. În cadrul acestui show, cei doi vor fi urmăriţi în timpul şedinţelor lor de terapie, în timpul audiţiilor sau la evenimentele familiale.

Tatum, care este cea mai tânără actriţă premiată cu Oscar (pentru rolul din Paper Moon' – 1973) deja s-a mutat în casa tatălui său din California, pentru acest proiect. Decizia de a se împăca a venit după moartea partenerei lui Ryan ONeil, Farrah Fawcett.

Ne-am gândit mult la expunerea vieţilor noastre deja prea publice şi am decis că Endemol este compania care ne-a oferit suficiente dovezi de respect şi profesionalism încât să acceptăm să lucrăm cu ei,' au declarat cei doi.

Pe lângă moartea lui Fawcett, reality-show-ul urmăreşte să prezinte şi anii de chin ai celor doi. Ryan, acum în vârstă de 69 de ani, a fost arestat împreună cu fiul său în 2008 acuzat de consum de droguri, iar Tatum (46) a fost şi ea reţinută pentru posesie.

Această emisiune este primul lor proiect împreună după ce au jucat în Paper Moon' şi în Nickelodeon' în anii 1970.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare