Homepage  / Vedete străine

Ryan Reynolds, pregătire intensă pentru „Deadpool 3”. Ce i-a cerut soția lui, Blake Lively. „Este ciudat”

Ryan Reynolds, pregătire intensă pentru „Deadpool 3”. Ce i-a cerut soția lui, Blake Lively. „Este ciudat”
13

de Roxana Mirea,

Ryan Reynolds a trecut printr-o pregătire intensă pentru rolul său din filmul „Deadpool 3”. Ryan Reynolds, interpretul vorbărețului și insolentului Wade Wilson alias Deadpool, ar face orice pentru a-și face soția și copiii fericiți, chiar și atunci când asta îl implică și pe personajul lui. Iată ce i-a cerut soția lui, Blake Lively. 

Ryan Reynolds, pregătire intensă pentru „Deadpool 3” 

Ryan Reynolds ar face orice pentru a-și face soția și copiii fericiți. Tatăl a patru copii, în vârstă de 47 de ani, a povestit într-un nou interviu pentru Variety cum se pregătește mental și fizic pentru a juca rolul lui Deadpool și ce crede familia sa despre acest proces. 

Nu este vorba atât de mult despre estetică, deși trebuie să încap în costum. Dar vrei ca oamenii să vadă că muncești”, a explicat Reynolds într-un interviu alături de partenerul său din „Deadpool & Wolverine”, Hugh Jackman, și de regizorul Shawn Levy. 

Mă face să mă simt ca și cum aș fi meritat-o. Am o relație intensă cu Deadpool”, a spus el. „Fiica mea mijlocie a spus: ‘Tati, când te poți opri din Deadpool?’ I-am spus, ‘Curând, iubito. Îți promit.’” 

După ce Levy, în vârstă de 55 de ani, a glumit că Reynolds trebuie „să nu mai poarte masca aia în casă”, Jackman, în vârstă de 55 de ani, a intervenit, exprimând: „Da, asta devine ciudat”.  

Ryan Reynolds, primele declarații despre bebelușul cu numărul 4. Cum se simte Blake LivelyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Reynolds a glumit: „Este ciudat. Ascultă, Blake [Lively] insistă, așa că eu pur și simplu o fac.” 

El și Lively, în vârstă de 36 de ani, sunt părinții fiicelor James, în vârstă de 9 ani, Inez, în vârstă de 7 ani, Betty, în vârstă de 4 ani, și a unui al patrulea copil, care a venit pe lume în februarie 2023.  

Ryan Reynolds, pregătire intensă pentru „Deadpool 3” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Ryan Reynolds și Hugh Jackman au o chimie excelentă în „Deadpool 3” 

„Deadpool & Wolverine” este al treilea film din franciză, după filmul original din 2016 și continuarea din 2018. În februarie, Levy a declarat pentru People că Reynolds și Jackman au o chimie „electrică” pe ecran. 

Știam că sunt profesioniști. Știam că sunt cei mai drăguți domni, dar când îi vezi ca Deadpool și Wolverine, se întâmplă ceva electric”, a spus el. „Și te afli în prezența unor legende și chiar în calitate de prieten bun al lor, ceea ce mi-a dat emoții în multe zile. Hugh, Ryan și cu mine suntem foarte buni prieteni în viața reală. Petrecem mult timp împreună în viața reală.” 

„Deadpool & Wolverine” va avea premiera în cinematografe pe 26 iulie.  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton