Homepage  / Vedete străine

Ryan Reynolds a dezvăluit care este numele pe care el și Blake Lively l-au ales pentru cel de-al patrulea copil. Cum a făcut anunțul

Ryan Reynolds a dezvăluit care este numele pe care el și Blake Lively l-au ales pentru cel de-al patrulea copil. Cum a făcut anunțul
15

de Roxana Mirea,

Ryan Reynolds a dezvăluit care este numele celui de-al patrulea copil al lui. Este cunoscut faptul că el și Blake Lively sunt foarte discreți atunci când vine vorba de familia lor, așa că nu era cunoscut nici numele și nici sexul copilului cu numărul 4. Acum, aflat la premiera filmului „Deadpool & Wolverine”, actorul a dezvăluit ce nume au ales pentru cel mai nou membru al familiei.  

Ryan Reynolds dezvăluie numele celui de-al patrulea copil 

Ryan Reynolds a dezvăluit în sfârșit numele celui de-al patrulea copil al său pe care îl are cu Blake Lively! 

Luni, adresându-se publicului de la premiera filmului „Deadpool & Wolverine” din New York, actorul în vârstă de 47 de ani a lăsat să se înțeleagă că el și Lively, în vârstă de 36 de ani, sunt acum părinții lui James, în vârstă de 9 ani, Inez, în vârstă de 7 ani, Betty, în vârstă de 4 ani, și Olin, în vârstă de 1 an. Primii lor trei copii sunt toți fete, dar nu au dezvăluit încă sexul celui de-al patrulea copil. Aceasta este prima dată când Reynolds spune public că numele celui de-al patrulea copil al său este Olin.   

„Vreau să încep prin a-i mulțumi soției mele, Blake, care este aici”, a spus Reynolds în timp ce era înconjurat de colegii săi din distribuția „Deadpool & Wolverine”. „Vreau să le mulțumesc copiilor mei, James, Inez, Betty, Olin, care sunt aici. Sper că, dacă am noroc, acest moment va fi cel mai traumatizant lucru – adică conținutul acestui film – care se va întâmpla în minunata voastră viață.”  

Reynolds – după ce a primit un val de râsete din partea publicului – a continuat: „Îmi place că întreaga mea familie este aici.”  

A dezvăluit numele ales pentru cel de-al patrulea copilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Numele lui Olin este răspunsul la o întrebare pe care fanii o așteaptă de mai bine de un an, după ce cuplul a surprins când Lively a apărut la cel de-al 10-lea summit anual Forbes Power Women în septembrie 2022 cu o burtică de graviduță vizibilă. Deși au fost foarte discreți cu privire la sarcină, în februarie 2023, fanii au observat rapid că Lively nu mai era însărcinată în fotografiile postate pe Instagram. Cu toate acestea, cei doi actori au fost secretoși cu privire la numele, data nașterii și sexul copilului.   

Blake Lively Exits Forbes Summit After Announcing Fourth PregnancyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 15

În ceea ce privește sexul bebelușului, în timp ce Olin pare a fi un nume cel mai frecvent asociat cu băieții, Lively și Reynolds nu au confirmat încă dacă sunt acum părinții primului lor fiu. James este, de asemenea, în mod tradițional, un nume de băiat!   

Ryan Reynolds și Blake Lively, un sprijin unul pentru celălalt 

Pe lângă faptul de a fi niște părinți extraordinari, actorul și actrița sunt amândoi încântați de viitoarele lor filme: „Deadpool & Wolverine” și „It Ends With Us. ET a stat de vorbă cu Reynolds luni, de la premiera filmului său, iar acesta a împărtășit ce înseamnă să aibă sprijinul soției sale. 

„Ea este uimitoare. Este atât de inteligentă. Tot ceea ce fac este în pas cu ea și acum ea face fiecare pas cu mine – uneori pașii înfricoșători, alteori cei care, de cele mai multe ori, sunt îndreptați direct spre pericol. Îi sunt foarte recunoscător. Este atât de inteligentă și de amuzantă și [ea] m-a ajutat foarte mult în fiecare aspect al acestui film”, a spus Reynolds despre Lively, cu care s-a căsătorit în 2012. 

„Deadpool & Wolverine” ajunge în cinematografe pe 26 iulie, iar „It Ends With Us” are premiera pe 9 august. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton