; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blake Lively a cunoscut-o pe mama lui Ryan Reynolds

10 May 2012

Actorul Ryan Reynolds (35) a dus-o pe iubita lui, Blake Lively (24), într-o scurtă vacanță, de doar un weekend, în orașul lui natal, Vancouver. Reynolds nu a ratat ocazia și, conform People.com, a prezentat-o deja pe Lively „clanului' său.

Starul din „Gossip Girl' a avut ocazia să petreacă ceva timp în compania fratelui lui Ryan Reynolds și a soției acestuia, dar și a mamei iubitului ei.

Îmbrăcați casual, cei doi actori au preferat să stea cu spatele înspre ceilalți clienți ai restaurantului asiatic unde se aflau.

„A fost o reuniune de familie drăguță. Ei au petrecut mai multe ore punându-se la punct cu ultimele vești și râzând mult unii de alții', a spus o sursă citată de publicația mai sus amintită.

În toamna anului trecut, Blake Lively a făcut marele pas și l-a prezentat pe Reynolds părinților ei.

Blake Lively şi Ryan Reynolds formează un cuplu din toamna anului 2011. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Green Lantern. Anterior, actriţa din „Gossip Girl a avut o relaţie de cinci luni cu Leonardo DiCaprio, în timp ce starul din „Safe House a fost căsătorit cu Scarlett Johansson.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare