; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ryan Reynolds a furat inelul Lanternei Verzi

20 June 2011

Ryan Reynolds (34 de ani) a păstrat ca suvenir inelul folosit la filmările pentru „Green Lantern 3D: Protectorul Universului', pentru că nu a găsit nimic altceva de furat pe platouri, relatează femalefirst.co.uk.

„Partea ciudată este că am terminat de filmat, iar restul de 75% din producţia filmului a fost realizat când eram deja acasă. Pentru mine au fost doar patru pereţi verzi, dar pentru toţi ceilalţi sunt pe o planeta 3D'.

„Nu există nimic acolo, totul a fost adăugat mai târziu. Singurul lucru real pe care l-am putut fura a fost inelul Lanternei verzi. Aşa că l-am furat, ceea ce a fost destul de interesant'.

Ryan Reynolds recunoaşte că simte o oarecare presiune pe măsură ce se apropie de data lansării peliculei – „Green Lantern 3D: Protectorul Universului' ajunge în cinematografele româneşti pe 29 iulie 2011.

„Sunt puţin emoţionat. Oamenii au aşteptări mari de la un film de asemenea amploare. Chiar şi aăteptările mele sunt greu de mulţumit. Dar partea cea mai grea a trecut, deci ce pot face?'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare