; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blake lively and ryan reynolds

Ryan Reynolds a confirmat venirea pe lume a celui de-al treilea copil cu Blake Lively. Prima fotografie cu bebelușul

17 October 2019

Blake Lively și Ryan Reynolds și-au mărit familia. Actrița a născut pentru a treia oară, în urmă cu trei luni, cei doi preferând să țină departe de ochii publicului acest eveniment. Ryan Reynolds a postat prima imagine cu cel de-al treilea copil al său și al lui Blake Lively, dezvăluind în același timp, că este vorba de o fetiță.

 Actorul din Deadpool a postat pe Twitter o imagine în care apare alături de soția lui și noul născut, însă, în maniera în care ne-a obișnuit deja, a ascuns fața fetiței folosind un emoticon zâmbăreț.

Rayan nu a dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru fetiță. Cei doi mai au împreună două fiice, James, în vârstă de 4 ani și Inez, în vârstă de 2 ani.

Deși nu putem vedea fața micuței în poza postată de Reynolds, imaginea ne prezintă un cuplu foarte îndrăgostit și foarte fericit. În plus, actorul a ales să folosească această imagine și pentru a trasmite un mesaj important cu privire la schimbările climatice.

„I love B.C. Vreau ca fiicele mele să experimenteze același loc de joacă natural în care am crescut și eu', a scris el. „Pe 21 octombrie, candidatul pe care îl vei vota va modifica politica privind schimbările climatice. Sunt mândru de progresul făcut în acest domeniu în ultimii 4 ani', a scris actorul pe Twitter. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare