; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ryan Phillippe e singur din nou

22 February 2010

Actorul american (35 de ani) s-a despărţit de iubita sa, Abbie Cornish (27 de ani), iar aceasta s-a mutat din casa pe care cuplul o împărţea în Los Angeles, relatează FemaleFirst.co.uk.

Un purtător de cuvânt al actriţei australiene („Elizabeth: Epoca de aur') a confirmat despărţirea, fără să ofere, însă, un motiv.

Cu toate acestea, zvonurile că legătura dintre cei doi e din ce în ce mai şubredă se înteţiseră în ultimul timp. La începutul anului, o sursă a declarat că cei doi „se certau tot timpul', din cauza reticenţei lui Phillippe de a îşi pune pirostriile.

„Principalul motiv e că Abbie vrea să se căsătorească şi să aibă o familie, iar Ryan nu vrea să facă asta. El îşi petrece din ce în ce mai mult timp la petreceri', a explicat un apropiat al cuplului.

Ryan Phillippe a mai fost căsătorit cu colega de breaslă Reese Witherspoon. Ei au împreună doi copii, pe Ava (zece ani) şi Deacon (şase ani).

Phillippe a cunoscut-o pe Cornish în 2006, în timpul filmărilor pentru „Stop-Loss', iar relaţia lor a început, oficial, cu un an mai târziu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare