; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ryan Gosling ştie de ce îl iubesc femeile

27 August 2012

Ryan Gosling a avut relaţii cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume, printre care Blake Lively, Rachel McAdams şi Eva Mendes (actuala lui iubită). Actorul de origine canadiană, în vârstă de 31 de ani, e conştient de motivul pentru care femeile îl adoră, scrie thesun.co.uk.

“Dacă femeile mă plac, este pentru că le ascult mai mult decât o fac ceilalţi bărbaţi şi apreciez felul în care gândesc şi ceea ce simt ele faţă de anumite lucruri. Am crescut într-o familie cu femei puternice şi datorez mamei şi surorii mele această capacitate de a le înţelege pe femei”, a spus Gosling.

Gosling a explicat că mama şi sora lui l-au învăţat să respecte femeile şi a simţit astfel întotdeauna o puternică legătură emoţională cu reprezentantele sexului opus, legătură care l-a ajutat în meseria de actor.

Cu toate că a fost numit “cea mai cool persoană a anului” (de către revista Time), şi a ieşit pe locul şapte în topul celor mai sexy bărbaţi din lume, alcătuit anual de tabloidul britanic The Sun, Gosling nu consideră că ar fi un bărbat atrăgător.

“Nici măcar nu mă cred deosebit de atrăgător şi nu reprezint deloc bărbatul tipic de la Hollywood ales pentru roluri principale. Am o afinitate mult mai mare pentru acele personaje care nu fac parte din acel tip. Urăsc sentimentul de a-mi face meseria doar pentru a-mi primi salariul”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare