; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ryan Gosling se declară fascinat de dragoste

10 January 2011

Actorul de 30 de ani recunoaşte că îi place să observe lucrurile pe care le fac oamenii pentru dragoste şi felul în care uniunile lor ajung la final, relatează femalefirst.co.uk.

„Sunt interesat de dragoste, lipsa ei şi lucrurile nebuneşti pe care le facem pentru aceasta. Vreau să spun că poate voi avea copii, iar priorităţile mele se vor schimba, însă încă mă simt ca şi cum voi face un <> cu final fericit'.

„Cavalerul ucide dragonul şi trăieşte fericit cu prinţesa în castel, dar când se mută împreună trebuie să împartă aceeaşi baie. Cum păstrezi dragostea vie într-o situaţie domestică? Ce este acel lucru care dezmembrează dragostea?', se întreabă starul.

Ryan Gosling se implică în diverse proiecte cinematografice şi este încrezător că filmele cu buget mic vor înregistra succes la public, iar atunci când acest lucru nu se întâmplă se simte dezamăgit.

„Nu este ca şi cum mi-am propus să fiu actorul <>. Chiar cred că filmele mele vor avea succes, că lucrez la ceva precum <> – ceva care va întrece aşteptările şi va fi rezonabil de privit. Când filmele mele nu se descurcă la boxx office, sunt rănit şi surprins. Mă descurajează'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare