; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ryan Gosling o va cere de soţie pe Eva Mendes

Ryan Gosling o va cere de soţie pe Eva Mendes

03 July 2013

Ryan Gosling urmează să o ceară de soţie pe Eva Mendes. Cererea de căsătorie ar urma să aibă loc, scrie femalefirst.co.uk, în timpul unei vacanţe romantice.

Eva Mendes (39) i-a spus iubitului ei că îşi doreşte să se logodească înainte să împlinească 40 de ani. De aceea, actorul în vârstă de 32 de ani le-ar fi mărturisit câtorva prieteni apropiaţi că vrea să facă pasul cel mare şi să-i ofere iubitei sale inelul de logodnă.

“El deja plănuia să o ceară în căsătorie. A discutat în secret cu designerul de bijuterii Neil Lane”, a spus o sursă citată de “America Star”.

Ryan Gosling, care lucrează în momentul de faţă la filmul “How to Catch a Monster”, în care debutează ca regizor, plănuieşte o mini-vacanţă, în timpul căreia are de gând să-i adreseze marea întrebare Evei Mendes.

”El a planificat o escapadă romantică imediat ce filmul lor va fi gata. El a păcălit-o pe Eva spunându-i că este o excursie în care vor sărbători finalizarea filmărilor. Eva nu are absolut niciun indiciu”, a mai adăugat sursa.

Ryan Gosling (32 de ani) şi Eva Mendes s-au cuplat pe platourile de filmare de la „The Place Beyond The Pines'. Cuplul de actori locuieşte de un an în New York.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare