; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ryan Gosling nu se joacă de-a familia cu Eva Mendes

23 May 2012

Ryan Gosling şi Eva Mendes formează un cuplu din toamna anului trecut, însă actorul nu vrea să grăbească relaţia, spre nemulţumirea partenerei sale.

Actorii s-au cuplat pe platourile de filmare de la The Place Beyond the Pines' (filmul va avea premiera în 2013), iar prietenii lor spun că nu împărtăşesc aceeaşi viziune asupra relaţiei.

Sunt încă împreună, dar el nu este pregătit să se joace de-a familia. Relaţia lor s-a complicat la sfârşitul lunii aprilie, când Ryan a devenit mai distant. Dar Eva l-a confruntat.

Ryan spune că vrea s-o ia mai încet şi să nu se mute încă împreună, dar nu vrea s-o piardă pe Eva.', a explicat o sursă, citată de celebitchy.com.

În această primăvară, Eva Mendes l-a însoţit pe Ryan Gosling în Thailanda, unde acesta a filmat pentru Only God Forgives'.

Actorul a dat primele semne de plictiseală în luna martie, când a plecat singur în vacanţă şi a fost văzut în compania unui fotomodel.

Eva Mendes a câştigat simpatia mamei iubitului său, pe care a cunoscut-o la sfârşitul anului trecut.

Înainte de a se cupla cu Ryan Gosling, Eva Mendes a avut o relaţie de opt ani cu cineastul George Augusto.

La rândul său, Ryan Gosling a avut relaţii cu Sandra Bullock (în perioada 2002-2003), Rachel McAdams (2005-2007),  Kat Dennings (2009), Blake Lively (2010) şi Olivia Wilde (2011).

Eva Mendes locuieşte în Los Angeles, iar Ryan Gosling la New York.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare