Homepage  / Vedete străine

Ryan Gosling, moment special la Premiile Oscar 2024. Ce surpriză pregătește actorul din „Barbie”

Ryan Gosling, moment special la Premiile Oscar 2024. Ce surpriză pregătește actorul din „Barbie”
9

de Cătălina Matei,

Nominalizat la cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar, la categoria „Cel mai bun actor într-un rol secundar”, Ryan Gosling va fi cu certitudine pe scenă la gala din luna martie. Pentru că interpretul lui Ken din filmul „Barbie”, va interpreta melodia „I'm Just Ken”, în direct.

Ryan Gosling va cânta la gala Oscar 2024

Deși Academia nu a anunțat nimic oficial încă, se pare că Ryan Gosling va interpreta melodia „I’m Just Ken”, în direct, la gala Premiilor Oscar, potrivit Variety. Actorul, care a primit o nominalizare anul acesta pentru „Cel mai bun actor în rol secundar”,  va cânta piesa nominalizată la Oscar din „Barbie”  în timpul celei de-a 96-a ceremonii anuale, care va avea loc la 10 martie.

De altfel, la începutul lunii februarie, Ryan Gosling a insistat asupra faptului că Academia nu i-a cerut încă să cânte. „S-ar putea să fie un risc prea mare să mă pună să o fac”, a spus atunci actorul, potrivit aceleași surse amintite mai sus. „Nu ştiu cum ar funcţiona. Dar sunt deschis la asta”.

Ryan Gosling a fost în centrul atenției la premiile Critics Choice Awards după ce piesa „I’m Just Ken” de pe coloana sonoră a filmului Barbie a obținut premiul pentru cel mai bun cântec. Reacția hilară a actorului care era total nedumerit când și-a auzit numele s-a viralizat rapid, iar fanii au glumit pe seama faptului că starul a conștientizat că va trebui astfel să cânte la gala premiilor Oscar.

@latinus_us

Ryan Gosling se sorprende al ganar el premio a Mejor Canción en los #CriticsChoiceAwards por „I’m just Ken” de Barbie. #Latinus #InformaciónParaTi

♬ sonido original – Latinus – Latinus

Mark Ronson, care a scris piesa împreună cu Andrew Wyatt, a declarat pentru Variety la gala Grammy că visul său era ca Gosling să cânte la ceremonia Oscarurilor.

Când a fost întrebat dacă ar fi posibil să aducă un alt cântăreţ în cazul în care Gosling nu ar vrea să interpreteze „I’m Just Ken” în timpul ceremoniei, Ronson a spus: ”Nu. Cred că dacă Ryan nu o face, atunci nu o facem”.

„I’m Just Ken” este unul dintre cele două cântece din filmul „Barbie” care au obţinut o nominalizare la Oscar pentru „Cel mai bun cântec original”. Celălalt este „What Was I Made For?”, de Billie Eilish şi Finneas, care a câştigat Grammy pentru „Cel mai bun cântec scris pentru media vizuală”.

Ryan Gosling, la un pas  de a refuza rolul lui Ken din „Barbie”

Ryan Gosling este actorul care i-a dat viață lui Ken în noul film „Barbie” și a primit o mulțime de laude pentru felul în care a interpretat personajul. Cu toate acestea, potrivit directorului de casting, starul de la Hollywood nu a fost singurul actor care a dat probă pentru acest rol, fiind o listă lungă de vedete care l-au refuzat.

Potrivit directorului de casting, mulți actori au fost forțați să refuze rolul râvnit, chiar dacă și-ar fi dorit să joace împreună cu Margot Robbie. Unul dintre principalele motive pentru care actorii au refuzat a fost locuitul la Londra pentru o perioadă de trei luni. Decorul pentru Barbiland s-a aflat în Marea Britanie, iar toată producția a fost nevoită să petreacă o lungă perioadă de timp acolo. Printre actorii care au refuzat se numără și Daniel Levy, Ben Platt și Bowen Yang.

Este cel mai dificil rol pe care l-am jucat vreodată”, a spus Ryan Gosling în vârstă de 43 de ani despre rolul pe care inițial a fost pe punctul de a-l refuza potrivit Variety, din cauza imposibilității sincronizării cu alte proiecte, dar și a fricii justificate de-a întruchipa un personaj considerat o glumă în cultura pop.

Chiar dacă înțelesese, apoi, că programele de filmări nu vor fi un obstacol real, Ryan Gosling tot continua să refuze proiectul, iar cu cât spunea mai ferm că nu-l va face, cu atât Greta Gerwig și Margot Robbie insistau, spunând: „O să o facem și va fi foarte distractiv”.

‘The Gray Man’ Screening LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton