; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ryan Gosling îşi face singur cascadoriile în “Destine la răscruce”

07 June 2013

Ryan Gosling şi Bradley Cooper, doi dintre cei mai râvniţi bărbaţi din lume, ajung pe marile ecrane din România, începând cu data de 7 iunie, în drama “Destine la răscruce”.

Nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor şi multiplu pretendent la Globurile de Aur, Ryan Gosling joacă rolul lui Luke Glanton, un motociclist care va recurge la jefuirea unor bănci pentru a-şi întreţine nou-descoperita familie. Cascador de profesie, chipeşul Luke este atracţia parcului de distracţii ambulant în care performează, datorită numărului său spectaculos. Alături de încă doi colegi, el merge cu motocicleta la viteze extreme, într-o sferă metalică, uluind publicul cu scamatorii foarte periculoase.

Aflat la a doua colaborare de succes cu Gosling, după drama de succes “Blue Valentine” (2010), regizorul Derek Cianfrance s-a axat pe redarea cât mai reală a acţiunii din film.

,Acest lucru a însemnat că Ryan a trebuit să înveţe să meargă pe motocicletă. Este o scenă în film unde Ryan trebuie să intre într-o bancă, să o jefuiască şi apoi să iasă şi să se urce pe motocicletă, pornind în trombă şi gonind cu mare viteză printr-o intersecţie, în timp ce este urmărit de poliţişti. Toate astea se întâmplă într-o singură secvenţă. Fără adăugiri ulterioare, fără tăieturi. Fără cascadori. Aşa că Ryan a trebuit să înveţe să meargă foarte bine pe motocicletă. S-a antrenat cu Rick Miller, unul dintre cei mai mari cascadori de la Hollywood. Şi ne-a lăsat pe toţi cu gura căscată. Pentru a putea finaliza scena de care vă spuneam, Ryan a trebuit să tragă 18 duble. A fost o nebunie”, povesteşte regizorul Derek Cianfrance.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare