Homepage  / Vedete româneşti

Ruxandra Luca (Happy Cafe) și secretul unei siluete de fotomodel. „Moștenire genetică bună și…”. EXCLUSIV

Ruxandra Luca (Happy Cafe) și secretul unei siluete de fotomodel. „Moștenire genetică bună și...”. EXCLUSIV
20

de Cătălina Matei,

Trei copii, o poveste de dragoste de peste 20 de ani, o siluetă trasă prin inel, un blog de parenting și două proiecte pe TV... Cum reușește Ruxandra Luca să facă față tuturor provocărilor?

Responsabilă de mulți ani cu rubrica de „părințeală”de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, matinalul difuzat la Antena 1, Ruxandra Luca a intrat, de curând, și în gașca prezentatorilor de la „Happy Cafe”, emisiune difuzată pe Happy Channel. Iar dincolo de TV este de 3 x mămică pentru Albert (14 ani), Aris (9 ani) și Ava (3 ani), are și un blog, dar și o siluetă trasă prin inel… Cum reușește?

Aflăm din cele ce urmează…

De la „Neatza” la „Happy Cafe”… Cum ai reacționat prima dată când ți s-a propus să treci de la un format la altul?

Cred că merg mână în mână și fac ambele proiecte cu drag. La Neatza mă simt ca acasă, după atâția ani împreună, iar Happy Cafe este o experiență din care sigur voi avea multe de învățat, mă bucur că mi s-a propus acest proiect.

Și cum au decurs primele întâlniri cu partenerii tăi de prezentare, Cristina și Vlad?

Super bine, îmi place că râdem împreună, zici că ne știm de o viață.

Ei nu au copii… încă! Tu ești de 3 ori mămică… Cât de mult simți nevoie să-i „dădăcești”?

Deloc. Mai degrabă mă simt de-o seamă cu ei, îmi ies din rolul de mamă când filmăm împreună.

Ce îți place cel mai mult la ceea ce faci acum?

Atât online, cat și la TV, mă bucur că pot face lucruri care contează, care ajută, care inspiră. Ori de câte ori aud asta de la cei care mă urmăresc, mă simt binecuvântată și foarte recunoscătoare.

Și dacă tot vorbim de „Happy Cafe”, cum preferi cafeaua?

Cu laaapte!

Și ce te face fericită în acest moment?

Copiii mei mă fac fericită mereu. În rest, am învățat ca micile bucurii contează și încerc să conștientizez și să mă bucur de tot ce mi se întâmplă frumos și bun zilnic.

Cum începe o zi obișnuită pentru tine?

Zilele săptămânii încep la ora 6, fără excepție, pentru că trebuie să pregătesc și să trimit gașca veselă la grădiniță și la școală. Mereu simt ca nu am dormit suficient, mereu îmi propun să mă culc mai devreme în seara respectivă și să recuperez la capitolul odihnă, mereu sfârșesc luând-o de la capăt. Viața de mamă! (râde)

Și cum reușești să te împarți între copii, tatăl lor, job și lucrurile destinate în exclusivitate ție? Apropo… există așa ceva?

Greu. Copiii rămân pe primul plan, dar nu uit nici de mine. Grija pentru mine nu o anulează pe cea pentru copii, dimpotrivă, cred ca pot fi o mamă mai bună pentru ei, dacă am reușit să fac și una, alta pentru mine

ruxandra-luca-copii-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Și cum reușești să te menții în formă? Ai o siluetă… trasă prin inel!

Mulțumesc mult! Moștenire genetică bună și grijă să nu îmi bat joc de ea. În plus, de vreo două luni m-am reapucat de sport și simt ca e unul dintre cele mai bune lucruri pe care le fac pentru mine și pentru sănătatea mea.

Ce alte planuri ai pentru 2024?

Să iau lucrurile din aproape în aproape și să am înțelepciunea de a mă bucura mai mult de tot ce trăiesc și tot ce am: de copii, de familia mea, de orice reușită, orice vacanță, orice masă cu ai mei dragi, orice lucru mic pe care, adesea, îl luăm de bun.

ruxandra-luca-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 20

Dar din punct de vedere al vacanțelor… pe unde vei ajunge anul acesta?

Habar nu am, mereu ne plănuim vacanțele pe ultima sută de metri. În general, în locuri prietenoase cu copiii, pentru ca plecăm mai mereu în formula completă, iar nevoile lor trec pe primul plan. Dar sper să putem strecura și o mică ieșire în doi, între toate în 5. E nevoie ca de aer și de timp în 2.

ruxandra-luca-si-partenerul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 20

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton