; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Denis_oros 6644

Ruxandra Ion pregătește un nou proiect pentru Antena 1. Cum se numește noul serial

14 May 2019

La numai câteva zile de la terminarea filmărilor pentru „Fructul oprit', Ruxandra Ion și echipa pe care o coordonează au început lucrul pentru o nouă producție ce va fi difuzată în această toamnă de Antena 1. Serialul va spune povestea extraordinară a unor femei excepționale. Scenariul este bazat pe fapte reale.

 Vezi galeria foto >

„Am avut vacanță 3 zile și ne-am apucat din nou de muncă, pentru că asta știm să facem, în cadrul unei noi companii, care se numește Dream Film Production. Este vorba de un proiect despre care nu pot să vă spun încă prea multe, decât că se învârte în jurul numărului magic 3. Este un format nou, original, pe care l-am dezvoltat împreună cu Simona Macovei și Radu Grigore și la care muncim încă din toamna anului trecut. Consider că e un proiect foarte ambițios, cu o distribuție absolut excepțională, formată din tineri (nume noi), tineri de care știți deja, dar și monștri sacri ai teatrului românesc pe care orice producător și regizor ar fi onorați să îi aibă în distribuție. Ne aflăm în plină perioadă de creație a personajelor și foarte curând vom auzi din nou cele trei cuvinte magice: «Liniște, motor, acțiune!», în locații de excepție și cu echipament de cea mai înaltă clasă, folosit în cinematografie', a declarat Ruxandra Ion.

Noul serial, „Sacrificiul', va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare