; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

258918l 1360x0 w 8e831fa6

Ruth Wilson și Rosamund Pike, în discuții pentru a juca în filmul care urmărește istoria trupei Take That

24 June 2020

Ruth Wilson, Rosamund Pike și Cush Jumbo sunt în discuții pentru a juca în filmul „Greatest Days', care urmărește istoria trupei Take That, informează femalefirst.co.uk. 

Filmul va fi transpunerea cinematografică a spectacolului muzical „The Band' și va fi axat, ca și acesta, pe evoluția trupei Take That (ale cărei piese pot fi auzite pe coloana sa sonoră), dar mai ales pe viața fanelor trupei. 

Ruth Wilson („Aventura', „Dna Wilson'), Rosamund Pike („Fata dispărută', „Radioactive') și Cush Jumbo („Vera', „Lupta perfectă') sunt primele nume vizate pentru distribuția filmului, care urmează să fie prezentat la Târgul anual de Filme de la Cannes. Filmul va fi regizat de Coky Giedroyc („Povești de groază', „Seven Seconds', „Harlots'), după un scenariu scris de Tim Firth („Fetele din calendar'), iar Kate Solomon și Danny Perkins se află printre producători. 

Jonathan Kier, președintele companiei Sierra/ Affinity, care se va ocupa de vânzarea internațională a peliculei, s-a arătat entuziasmat de proiect: „Suntem foarte încântați să lucrăm din nou cu Danny și Kate, cu Coky și cu asemenea distribuție incredibilă. «Greatest Days» este o poveste captivantă despre legendarii Take That și știm că îi va seduce pe fanii pe care trupa îi are în toată lumea'. 

La rândul lor, membrii trupei Take That – Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald și Robbie Williams (care li se alătură din când în când) – vor fi producători executivi ai filmului, ca și ai spectacolului „The Band'. Ei au spus despre film: „«Greatest Days» este dedicat tuturor celor care ne-au susținut de-a lungul anilor. E o oglindă îndreptată către publicul nostru și o sărbătorire a muzicii noastre, dar mai ales a prieteniei celor care ne-au sprijinit în ceea ce facem de 30 de ani încoace. Între noi e o relație foarte puternică și ne bucurăm grozav să o vedem acum adusă pe ecran'

Recent, liderul trupei, Gary Barlow, a glumit în legătură cu posibilitatea ca Brad Pitt să joace rolul său în film. „Ar trebui ca Brad să mă interpreteze pe mine, dar mai întâi să-l facă să-mi semene, nu? Glumesc, aici personajele feminine contează, iar povestea este, de fapt, despre cei care au fost în public, privindu-ne și primind muzica noastră, care a făcut mereu parte din viața lor'. 

Trupa Take That a luat naștere la Manchester, în 1989, iar pe parcurs a rămas fără doi dintre membrii ei: Jason Orange, care în 2014 a părăsit trupa și s-a retras din viața muzicală și Robbie Williams, care a plecat în 2012 și a ales o carieră solo, dar a mai participat, totuși, la numeroase concerte Take That, inclusiv concertele virtuale de luna trecută, desfășurate pe You Tube și live pe Facebook. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare