Homepage  / Vedete străine

Russell Crowe, enervat și gelos din cauza filmului Gladiatorul 2. „Ar trebui să mă plătească dracului”

Russell Crowe, enervat și gelos din cauza filmului Gladiatorul 2. „Ar trebui să mă plătească dracului”
8

de Roxana Mirea,

Russell Crowe s-a săturat să tot fie întrebat despre „Gladiatorul 2”, o continuare a filmului cu același nume lansat în anul 2000. Actorul, care a câștigat un Oscar pentru rolul din filmul menționat anterior, a răbufnit și a dezvăluit de ce se simte „gelos”.

Russell Crowe nu mai vrea să fie întrebat despre Gladiatorul 2

După mai bine de două decenii de la lansarea filmului original, „Gladiatorul 2” al lui Ridley Scott va avea premiera în cinematografe la sfârșitul anului viitor. Russell Crowe, care a câștigat un Oscar pentru rolul său din „Gladiator”, s-a săturat să tot fie întrebat despre continuarea filmului, având în vedere că nici nu se numără printre actorii din distribuție.

Ar trebui să mă plătească dracului pentru câte întrebări mi se pun despre un film în care nici măcar nu joc”, a declarat el, la Festivalul de Film de la Karlovy Vary, potrivit Variety. „Nu are nimic de-a face cu mine. În acea lume, eu sunt mort. La doi metri sub pământ. Dar recunosc că am o anumită tentă de gelozie, pentru că îmi amintește de când eram mai tânăr și de ceea ce a însemnat filmul pentru mine, în viața mea.”

Nu știu nimic despre distribuție, nu știu nimic despre intrigă. Eu sunt mort! Dar știu că, dacă Ridley a decis să facă o a doua parte a poveștii, după mai bine de 20 de ani, trebuie să fi avut motive foarte puternice. Nu mă pot gândi la acest film decât ca fiind unul spectaculos.”

Gladiator (2000) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Russell Crowe a fost o prezență plină de culoare la festivalul ceh, acceptând un premiu pentru contribuția remarcabilă la cinematografia mondială și oferind publicului mai multe anecdote – chiar și atunci când a cântat cu trupa sa Indoor Garden Party la ceremonia de deschidere.

Luptând cu întrebări interminabile despre bere („Voi sunteți obsedați. Gata cu întrebările despre bere, mă doare-n cot. Dacă aș avea de ales, aș bea Guinness. Îmi pare rău”), a discutat, de asemenea, despre dragostea sa pentru muzică și despre viitoarele sale proiecte ca regizor, inclusiv „Last Breath” și documentare inedite.

Crowe s-a gândit și la posibilul său viitor, pregătindu-se să împlinească 60 de ani anul viitor.

„Stai în fața oglinzii și te întrebi: „Cine naiba e ăsta?”. Eu sunt în acea perioadă acum. Îl voi lua ca model pe Ridley Scott: el încă descoperă lucruri noi în munca sa. Sau mă voi opri și nu veți mai auzi niciodată de mine. Nu m-am decis încă ce va fi. Sunt două alegeri foarte valabile.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton