; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Russell Crowe are o iubită cu 26 de ani mai tânără?

04 March 2013

După ce s-a scris despre el că ar fi flirtat cu Natalie Imbruglia la Oscaruri, Russell Crowe a fost acum cuplat' cu o actriţă cu 26 de ani mai tânără, care i-a fost şi colegă de platouri la Mizerabilii'.

Starul din Gladiatorul' ar avea, scrie Daily Mail, o relaţie specială' cu Samantha Barks (22).

Deşi au apărut informaţii despre comportamentul foarte apropiat pe care l-ar fi avut cei doi la o petrecere post-Oscaruri, dar şi despre faptul că Samantha şi Russell petrec timpul împreună la sală, tatăl tinerei actriţe a declarat că între cei doi nu este decât o relaţie de prietenie şi nimic mai mult.

De curând, interpreta lui Eponine în ecranizarea romanului lui Victor Hugo a declarat că timpul petrecut alături de Russell Crowe la filmări a fost grozav'. De cealaltă parte, Crowe a scris pe Twitter, chiar înainte de Oscaruri, că mai tânăra lui parteneră de film va arăta grozav la gală.

Cu cine a flirtat Crowe la Oscaruri

La sfârşitul lui februarie, s-a scris că actorul din Mizerabilii' şi Natalie Imbruglia, ambii australieni, şi-au petrecut toată seara împreună după gala Oscarurilor, la o petrecere de la Beverly Hills Hotel.

Nu ascundeau deloc faptul că flirtează. Erau jucăuşi şi făceau tot felul de glumiţe', a declarat un martor. Acesta a dezvăluit că Russell şi Natalie au mers apoi în camera de hotel a actorului, alături de mai mulţi prieteni, unde s-au distrat şi au cântat la pian până spre dimineaţă.

Ce urmează după divorţ

După nouă ani de căsătorie şi doi copii împreună, Russell Crowe (48 de ani) şi cântăreaţa Danielle Spencer (43 de ani) au decis să se despartă. Copiii au rămas în grija mamei, în Australia, iar motivul rupturii dintre cei doi ar fi fost programul încărcat al lui Crowe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare