; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Russell crowe

Russell Crowe ar vrea să joace într-o continuare la „Gladiatorul”

16 July 2020

Russell Crowe (56 de ani) speră din toată inima să fie distribuit într-o continuare a filmului „Gladiatorul', informează dailymail.com. 

Faptul că personajul interpretat de el, generalul Maximus, murise la sfârșitul filmului de atunci (care i-a adus un enorm succes și premiul Oscar pentru interpretare în 2001) nu pare să constituie un impediment pentru interpretul său, care susține că scenariul mult-așteptatei și disputatei continuări a filmului lui Ridley Scott ar putea aduce lucrurile din condei și ar putea plasa iar personajul în atenție într-un fel sau altul.

În 2018 se vorbea deja despre o continuare a filmului care ar fi în lucru, iar Connie Nielsen, colega de platou a lui Russell Crowe din „Gladiatorul', confirmase faptul că proiectul rămâne în picioare, cu o singură rezervă – programul foarte aglomerat de lucru al lui Sir Ridley Scott.

Deocamdată, Russell Crowe a recunoscut că nu au existat discuții recente cu privire la o posibilă implicare a lui în proiect, dar speră că nu se va renunța la el, fiindcă, așa cum a declarat pentru E!News,

„Discuții despre o continuare au existat încă din ultima zi de filmare la «Gladiatorul». Încă de atunci se vehiculau o mulțime de idei cu privire la cum ar trebui gândite lucrurile'.  

Actorul a mai spus că i se pare uimitor că „Gladiatorul' încă mai e atât de popular în întreaga lume, având în vedere faptul că au trecut două decenii de la lansarea lui.

„Sunt uluit că un film în care am jucat încă mai e programat zilnic undeva în lume, după atâția ani de la premieră. După haosul de pe platouri, nimeni nu s-ar fi gândit că filmul va avea atâta succes. Dacă mulți din echipă fuseseră de părere că un asemenea scenariu confuz nu merită un buget de 103 milioane de dolari, pe parcurs, scenă cu scenă, lucrurile s-au conturat, iar viziunea extraordinară a lui Ridley Scott a început să fie evidentă. Ridley a creat o lume atât de bogată, încât toți actorii s-au identificat până la urmă cu ea, acceptând să poarte acele costume caraghioase, să vorbească într-un mod ciudat și să se implice total în poveste'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare