; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Russell Brand: Nu vreau banii lui Katy Perry

09 February 2012

Russell Brand și Katy Perry au reușit să ajungă la un acord în ceea ce privește divorțul lor. Cei doi artiști au depus deja actele necesare separării, din care reiese că viitorul fost soț al cântăreței nu vrea să primească jumătate din averea ei, scrie femalefirst.co.uk.

Katy Perry şi Russell Brand au semnat „o înţelegere scrisă care rezolvă toate problemele' în ceea ce privește divorţul lor, informează people.com. Perry a explicat judecătorilor că, întrucât nu au copii împreună, ea nu trebuie să îi acorde pensie alimentară fostului soț.

Actorul britanic, care a cerut divorțul după o căsătorie care a durat numai 14 luni, în decembrie anul trecut, ar fi putut să își ceară dreptul asupra aproximativ 20 de milioane de dolari. Potrivit unei surse, cei doi artiști nu au semnat un acord prenupțial, iar Brand ar fi avut dreptul la jumătate din banii pe care cuplul i-a adunat în timpul mariajului.

Există viață după divorț

Conform tmz.com, divorțul va fi pronunțat la sfârșitul lui iunie, pentru că judecătorul a fost impus o perioadă de așteptare de șase luni.

Dacă despre Katy Perry se știe că își petrece din ce în ce mai mult timp alături de unul dintre dansatorii din formația ei, sursele spun că Russell Brand a fost văzut deja în compania mai multor femei.

A pus ochii pe Zooey Deschanel de mult timp. Iar acum flirtează cu ea cu tot felul de mesaje amuzante, încercând să vadă dacă vrea să iasă cu el', a declarat o sursă apropiată actorului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare