Homepage  / Vedete străine

Russell Brand, acuzat de viol și abuz emoțional. Reacția actorului: „Am fost întotdeauna transparent”

Russell Brand, acuzat de viol și abuz emoțional. Reacția actorului: „Am fost întotdeauna transparent”
8

de Andra Stana,

Russell Brand a fost acuzat de viol, agresiune sexuală și abuz emoțional de patru femei, care au dezvăluit că au fost victimele actorului timp de șapte ani, timp în care acesta ar fi fost în culmea gloriei.

Comediantul în vârstă de 48 de ani a fost acuzat că a violat, agresat sexual și abuzat emoțional patru femei la apogeul carierei sale, între anii 2006 și 2013, într-o dezvăluire a publicațiilor The Times, Sunday Times și Channel 4 Dispatches. Recent, aceste publicații au afirmat că „alte câteva femei” au venit cu propriile acuzații împotriva starului.

Deși acuzațiile nu au fost încă investigate, ele ar fi fost „verificate cu rigurozitate” și vin la scurt timp după ce atât BBC, cât și Channel 4 și-au anunțat propriile planuri de a lansa investigații privind acuzațiile aduse fostului lor angajat.

„Documentarul și rapoartele asociate conțineau acuzații grave, care se întindeau pe mai mulți ani. Russell Brand a lucrat la programele de radio ale BBC între 2006 și 2008 și analizăm de urgență problemele ridicate.”, a declarat un purtător de cuvând al BBC.

Russell Brand, acuzat de viol și abuz emoționalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Brand a negat acuzațiile și a spus că relațiile sale au fost „întotdeauna consensuale”

Înainte ca The Times să-și publice raportul, Brand a distribuit pe YouTube și X un videoclip de două minute și 45 de secunde în care neagă acuzațiile „grave”. Actorul și comediantul a spus că a primit scrisori de la o companie de televiziune și de la un ziar, care conțineau „o litanie” de „atacuri agresive”, scrie bbc.com.

El a spus: „Am primit două scrisori extrem de tulburătoare sau o scrisoare și un e-mail. Una de la o companie de televiziune din mass-media mainstream, una de la un ziar care enumeră o serie de atacuri extrem de grave și agresive, precum și unele lucruri destul de stupide”.

„În acea perioadă de promiscuitate, relațiile pe care le-am avut au fost absolut întotdeauna consensuale. Am fost întotdeauna transparent în legătură cu asta atunci, aproape prea transparent, și sunt transparent și acum. Să văd că acea transparență s-a transformat în ceva penal, lucru pe care îl neg absolut, mă face să mă întreb: există o altă agendă la mijloc?”, a spus actorul.

Tot BBC scrie că The Sunday Times i-ar fi acordat lui Brand opt zile pentru a răspunde la acuzații, iar atunci când i s-a dat o nouă posibilitate de a răspunde, Brand și-a publicat videoclipul de răspuns pe canalul său de YouTube.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton