; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rupert Grint Admits He Has Not Seen All Harry Potter Movies 001

Rupert Grint dezvăluie că nu a văzut toate filmele „Harry Potter”

05 February 2021

Rupert Grint a devenit cunoscut pentru rolul său de Ron Weasley în Harry Potter, dar fanii ar putea fi surprinși să afle că actorul nu a urmărit toate cele opt filme – nici măcar jumătate dintre ele.

 

„Probabil că am urmărit primele trei pelicule la premiere, dar după aceea am încetat să le mai privesc', a declarat actorul, în vârstă de 32 de ani, pentru Variety joi. „Dar acum că am o fiică probabil le voi urmări cu ea'. 

Grint- care a devenit tată pentru prima oară în mai 2020 – a jucat în franciza Harry Potter din 2001 până în 2011.

De atunci, nativul din Essex, Anglia, a apărut în filme precum Into the White și CBGB, emisiuni TV precum Sick Note și Snatch și producții scenice ale lui Mojo și It’s Only a Play. În timp ce a primit aprecieri critice pentru ultimul său rol în Servant, producție Apple TV +, Harry Potter rămâne cel mai mare proiect al său până în prezent – dar asta nu înseamnă că vrea să se implice în seria centrată pe Hogwarts pe care HBO Max ar fi dezvoltat-o.

 

„Va fi ciudat dacă ar fi fost o continuare a lucrurilor', a declarat Grint joi pentru Variety. „Dacă este ca un alt grup de prieteni, cred că ar fi interesant'.

 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare