Homepage  / Vedete străine

Ce rugăminte a avut Kate Middleton către prietenii ei înainte de a fi cerută în căsătorie de William: „O strategie amplă”

Ce rugăminte a avut Kate Middleton către prietenii ei înainte de a fi cerută în căsătorie de William: „O strategie amplă”
16

de Cristina Țapu,

Detaliile despre membrii Casei Regale a Marii Britanii reprezintă un subiect de interes pentru admiratorii acesteia din întreaga lume. Recent, publicațiile din Marea Britanie au dezvăluit ce rugăminte a avut Kate Middleton către prietenii săi la puțin timp înainte de a fi cerută în căsătorie de către William.

Rugămintea pe care Kate Middleton a avut-o către prietenii săi înainte de nunta cu William

Prințesa de Wales le-ar fi cerut prietenilor săi să o numească Catherie în loc de Kate înainte de a se căsători cu William. Potrivit expertului regal Robert Jobson, această cerere a dus la speculații suplimentare conform cărora Prințul William – cu care Kate a început să se întâlnească la începutul anilor 2000 – ar fi urmat să o ceară în căsătorie.

Wimbledon Tennis Championships-Day FourteenIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

În ultima sa carte, „Catherine, prințesa de Wales”, Robert a dezvăluit că Kate ar fi trimis un e-mail plin de umor prietenilor ei apropiați. Robert a scris: „Am auzit că fosta cumpărătoare de accesorii și-a informat în liniște prietenii că ar dori să renunțe la numele informal Kate și că, pe viitor, dorește să fie cunoscută pe numele ei complet: Catherine”. Mesajul a fost trimis de către Kate Middleton cu doi ani înainte de William să-și facă curaj și să o ceară în căsătorie.

Dl Jobson a declarat că nu era clar dacă mesajul lui Kate „făcea parte dintr-o strategie mai amplă pentru rolul său public oficial de viitoare soție a prințului William”, adăugând că viitoarea prințesă părea că „avea o dorință reală de a-și folosi numele complet public, nu doar un diminutiv”.

Kate Middleton a vorbit despre lupta pe care o duce împotriva cancerului

Pe fondul crizei de sănătate a prințesei Kate Middleton – care a anunțat pe 22 martie că a fost diagnosticată cu cancer – au reapărut zvonuri vechi despre o aventură între William, 42 de ani, și Rose Hanbury. Deși în public William afișează un zâmbet larg, numeroasele articole despre presupusa infidelitate nu-i sunt deloc ușor de digerat.

Kate Middleton a dezvăluit și informații despre tratamentul pe care-l urmează și a recunoscut că are zile în care se simte bine și clipe în care este complet epuizată.

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar, în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine”, a transmis aceasta fanilor.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton