; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Grammy: Rugăciunea lui LL Cool J pentru Whitney nu era în scenariu

13 February 2012

Neil Portnow, preşedintele Academiei de Înregistrări, care organizează Premiile Grammy, a explicat că decizia rapper-ului şi amfitrionului LL Cool J de a începe ceremonia de azi-noapte cu o rugăciune pentru regretata Whitney Houston nu a fost planificată, potrivit Hollywood Reporter.

LL a dat startul show-ului cu o emoţionantă rugăciune pentru Whitney, care fusese găsită moartă într-un hotel din Beverly Hills cu o noapte înainte, iar Portnow mai spune că momentul nu a fost nici complet spontan. Mai exact, organizatorii ştiau că rapper-ul vrea să înceapă gala în acest mod şi i-au dat mână liberă.

E un partener de-acum. Lucrăm cu LL de patru ani deja. E membru al Academiei şi muzician, aşa că înţelege momentul din suflet, dintr-un loc foarte special', a explicat Portnow.

Conform acestuia, artistul (James Todd Smith, pe numele adevărat) a venit şi le-a spus că: Dacă aş fi la mine în casă, aş spune o rugăciune'. Organizatorii i-au dat apoi mână liberă să spună rugăciunea din inimă', fără să mai adapteze scenariul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare