; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ruby are o melodie nouă: “Băiat De Bani Gata”

15 January 2013

În doar 3 zile de când a postat pe pagina ei de Facebook piesa “Băiat De Bani Gata” featuring Pacha Man, Ruby a reuşit sa adune cumulat pe mai multe conturi de Youtube peste 500.000 de vizualizări. Acesta nu este un single oficial, ci o piesă făcută special pentru momentul când artista a ajuns la numărul de 300.000 de prieteni pe pagina de Facebook.

“Nu mi-a venit să cred când am văzut câte view-uri s-au adunat pe Youtube. Mă aşteptam ca să meargă bine, dar nu chiar atât de bine –  având în vedere că noi în acest moment nu considerăm piesa un single oficial, ci doar o piesă de net. Vreau să mulţumesc încă o dată echipei HaHaHa Production pentru tot efortul depus, în special lui Alex Velea, Boier Bibescu, DJ CB şi Max Kissaru si, nu în ultimul rând, lui Pacha Man cu care a fost o adevărată onoare să colaborez”, a declarat Ruby.

Ascultaţi aici piesa “Băiat De Bani Gata” featuring Pacha Man:

Ruby a debutat în industria muzicală în urmă cu doi ani cu piesa “Touch Me”, a susţinut zeci de concerte în străinătate în ţări precum Germania, Rusia, Cipru, Turcia, Albania. În România s-a facut remarcată cu piesa “Miracle Of Love”, dar apogeul l-a atins cu “Stinge Lumina” (peste 11.000.000 de view-uri pe Youtube).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare