; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ruby

Ruby și Tiberiu Albu („Vocea României”) urcă pe scena de la „Românii au talent”

29 May 2015

Noul sezon „Românii au talent' a ajuns la cea de-a patra semifinală, care va fi transmisă live, astăzi, de la 20:30. Ruby și Tiberiu Albu urcă pe scena show-ului.

Ruby

Ruby va urca pe scena talentelor vinerea aceasta și va cânta melodia „Nu pune la suflet', alături de Whats Up. Colaborarea celor doi se bucură de succes, iar melodia ocupă primele locuri în topurile muzicale din România.

„Momentul de vineri va fi unul dintre cele mai importante pentru mine. Am onoarea de a cânta pe o scenă senzațională, în fața unui public minunat. Împreună cu Whats Up și instrumentiștii mei vom face show. De foarte mult timp îmi doream să merg la Românii au talent, iar atunci când am primit vestea că voi fi invitată la această emisiune, mi s-a luminat ziua. Sunt foarte fericită, entuziasmată și abia aștept să urc pe această fabuloasă scenă.', a spus Ruby încântată.

Fameless

După ce a cucerit publicul de la „Vocea României', Tiberiu Albu va veni alături de trupa sa să cucerească și publicul de la „Românii au talent'. După zile de audiții și căutări prin întreaga țară, Tibi și-a găsit colegii alături de care își continuă visul de a cânta. Molnar Csaba – chitară, Andrei Ilie – tobe, Șerban Ionuț Georgescu – bass și Tiberiu Albu – voce este componența nou înființatei trupe rock Fameless, care va încânta vineri telespectatorii în premieră cu melodia Right now, compusă de cei patru membri ai grupului. Pe 26 iunie, ei vor avea primul lor concert în această formulă și vor cânta melodiile proprii, dar vor avea și o surpriză de proporții pentru fani.

„Fameless este trupa pe care am format-o alături de Andrei, Șerban și Csaba după câștigarea trofeului Vocea României. Am ales împreună numele trupei. Am considerat că e o analogie interesantă la drumul pe care l-am parcurs eu la Vocea României. Mesajul pe care ne dorim să-l transmitem oamenilor vineri la Românii au talent este acela că visele se pot împlini, dar trebuie să continui să crezi în ele. Noi o să ne dedicăm tot timpul, cu drag, visului nostru.'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare