; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Batwoman

Ruby Rose a renunțat la rolul principal din serialul „Batwoman” înainte de finalul primului sezon

20 May 2020

După numai un singur sezon, producătorii vor fi nevoiți să găsească o altă actriță în rolul Kate Kane / Batwoman. Serialul „Batwoman' poate fi văzut și la noi, pe platforma HBO GO.

Chiar înainte de finalizarea primului sezon, au început greutățile pentru „Batwoman'. Din cauza pandemiei, producția a fost afectată, iar ultimele două episoade (din cele 20) vor ajunge la fani mai târziu decât erau programate. În plus, Ruby Rose, actrița care interpretează personajul principal al serialului, a anunțat printr-un comunicat că va renunța la rol, aflăm de pe ComingSoon.

„Am luat decizia foarte dificilă de a nu reveni în «Batwoman» în următorul sezon. Nu a fost o hotărâre ușoară, pentru că am un mare respect pentru actori, echipă și pentru toți cei implicați în serial. Le sunt foarte recunoscătoare producătorilor, nu numai pentru că mi-au oferit aceastră extraordinară oportunitate, ci și pentru că m-au primit în acest univers. Mulțumesc tuturor celor care-au făcut din primul sezon un succes, le sunt într-adevăr recunoscătoare', spune Ruby Rose.

Producătorii de la Warner au anunțat și ei că serialul va continua fără Ruby Rose și că vor începe castingul pentru a o înlocui.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare