; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ruby are un nou single, “Get High”

05 November 2010

Ruby, pe numele său adevărat Ana Claudia Grigore, a lansat un nou single, Get High', în colaborare cu DJ-ul spaniol Juan Magan. De-a lungul timpului, Juan Magan a produs piese şi a avut colaborări cu artişti precum Nelly Furtado, Pitbull, Bob Sinclair şi Paulina Rubio.

.

Tânăra de 21 de ani din Medgidia şi-a făcut debutul pe scena muzicală cu piesa Touch Me', care a cucerit nu numai topurile româneşti, ci şi pe cele din Turcia.

Iniţiativa pentru această colaborare a avut-o Juan, care a contactat-o pe Ruby pe profilul ei personal de Facebook, exprimându-şi dorinţa de a face un remix pentru single-ul Touch Me'. În cele din urmă, cei doi s-au hotărât să înregistreze o piesa nouă, Get High', care a fost compusă de Red Base Production (studio la care lurează şi Matteo).

Daca piesa Get High' a fost creată şi lansată imediat pe piaţă, pentru Touch Me', Ruby a lucrat timp de 6 luni: De fiecare dată când spuneam că asta rămâne varianta finală a piesei, ne venea altă idee mai bună. Şi aşa am modificat-o de peste 10 ori', a zis ea.

.

Ascultaţi aici noua piesa a lui Ruby, Get High':


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare