; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: Ruby a lansat primul ei videoclip, “Miracle Of Love”

22 March 2012

Ruby, una dintre cele mai sexy şi totodată fresh apariţii de pe piaţa muzicală românească, a lansat, în sfârşit, primul ei videoclip din carieră la piesa Miracle Of Love'.

În perioada următoare, Ruby va avea concerte în special în străinătate, în ţări precum Liban şi India. De promovarea ei se ocupă echipa lui Smiley de la studioul HaHaHa Production. De altfel, vocea lui Smiley se şi aude la începutul piesei Miracle Of Love'.

Clipul a fost regizat de Iulian Moga, iar filmările au avut loc într-una una dintre cele mai luxoase vile din România. În cadrul acestuia, Ruby îşi întâlneşte jumătatea la o petrecere în persoana modelului şi fotografului de naţionalitate americană, Dameon Cee.

Ne-am super distrat la filmările pentru Miracle Of Love'! Nu am simţit o secundă presiunea filmării unui clip. A fost o petrecere în toată regula, mai ales că în clip apar prietenii mei cei mai nebuni'. Chiar îmi pare rău că piesa e atât de scurtă pentru că am fi putut face lejer un filmuleţ de 10 minute cu tot dezmăţul petrecut acolo.

Singurul om mai puţin încântat a fost proprietarul, deoarece la finalul oricărui party senzaţional rămâne un dezastru ce trebuie reparat. Iar în cazul nostru au fost şi nişte pagube materiale considerabile', a declarat Ruby.

Urmăriţi aici clipul Miracle Of Love':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare