; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxette, primul concert în România

10 November 2010

Roxette va cânta pentru prima dată în România, pe 30 mai, la Zone Arena. Cu o carieră de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 30 de hit-uri, Roxette revine în 2011 cu un nou album şi un nou turneu internaţional.

Show-ul va fi inclus într-un nou turneu mondial programat pentru 2011, fiind cel de-al zecelea din cariera trupei ce s-a reunit anul trecut după aproape 8 ani de pauză.

Roxette s-a format la începutul anilor 1980. Marie Fredriksson şi Per Gessle au lansat primul album Pearls of Passion' în 1986. După acesta au urmat alte 6 albume de studio, 7 compilaţii, 1 album de remixuri şi 8 albume video. În total Roxette a lansat 39 de videoclipuri.

În anul 2002 Marie a fost diagnosticată cu tumoare pe creier. După o operaţie complicată, mai multe luni de tratament şi câţiva ani de pauză, timp în care atât Marie cât şi Per şi-au dedicat timpul unor proiecte separate, trupa s-a reunit în 2009, revenind pe scenă în formula consacrată.

Biletele pentru concertul de la Zone Arena vor fi puse în vânzare pe data de 16 noiembrie, pe myticket.ro, urmând a fi ulterior disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta, în magazinul Muzica şi în librăria Mihai Eminescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare