; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxen Eurovision

Roxen, primul mesaj după eșecul de la „Eurovision”: „Am dat tot…”

20 May 2021

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a postat primul mesaj pe contul de socializare, după ce a ratat calificarea în marea finală de pe 22 mai.

 După o serii de comentarii acide la adresa ei, cât și la adresa organizatorilor TVR, Roxen și-a făcut curaj și a scris în mediul online primul mesaj după eșecul din Rotterdam.

„Noaptea trecută am avut onoarea să vă transmit un moment foarte special. În ciuda rezultatului, inimile noastre au fost acolo. Noi am dat tot ce-am avut mai bun, iar mesajul nostru s-a făcut auzit. Multumesc foarte mult tuturor celor care m-au sustinut și celor care continua sa-mi arate o dragoste incredibila! Multumesc, Eurovision! A fost un moment foarte special din viața mea si sunt super recunoascatoare pentru tot! Nu ești singur', a scris Roxen, miercuri, pe Instagram.

Cât costă rochia purtată de Roxen în semifinala „Eurovision'

Chiar dacă Roxen a ratat calificarea în finala „Eurovision 2021' a reușit să cucerească publicul cu apariția sa. Tânăra artistă a purtat, conform Libertatea, o rochie din colecția primăvară-vară 2021 Zimmermann, o marcă australiană de lux. Așadar, artista nu a ales pentru reprezentația ei de la Eurovision un designer român. Creația poate fi găsită acum pe site-ul casei de modă, prețul ei variază în funcție de mărime, de la 1.500 de euro la 2.500 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare