Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Vancea vrea să renunțe la viața din București și să se mute la țară: „Încerc să creez amintiri frumoase!”

Roxana Vancea vrea să renunțe la viața din București și să se mute la țară: „Încerc să creez amintiri frumoase!”
16

de Cristina Țapu,

Roxana Vancea s-a retras de o bună perioadă din lumina reflectoarelor și dedică o mare parte din timp familiei pe care o are alături de antrenorul sportiv Dragoș Paiu. Fosta asistentă TV ia în calcul că se mute din București într-o zonă mai retrasă. Iată detaliile!

Roxana Vancea vrea să renunțe la viața din București

Alături de Dragoș Paiu și cei doi copii ai lor, Roxana Vancea locuiește în București. În vara anului trecut, vedeta a decis să lase în urmă agitația orașului și să plece la țară, împreună cu copiii, pentru a se bucura de natură și aer curat, în timp ce soțul ei a rămas în Capitală.

Potrivit declarațiilor sale, pentru Roxana Vancea, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simt copiii atunci când sunt la țară, iar acesta este motivul pentru care își dorește să se mute din București. Dragoș mai are un fiu dintr-o relație anterioară, pe care Roxana îl tratează cu multă atenție și afecțiune, precum ar fi propriul ei copil.

Roxana Vancea, despre relatia cu sotul ei  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Încerc să creez amintiri frumoase în fiecare zi cu ei, nu doar când merg la țară, dar trebuie să recunosc că, oriunde i-aș duce, pentru ei nu se compară nimic cu mersul la țară, mai ales că acolo îi au și pe bunici, care îi răsfață nonstop.

Am avut o vară plină, am fost plecată cu ei prin toată țara. Eu ador muntele, și atunci am ales foarte multe locații montane. Am vizitat multe locuri pentru cei mici pe care le aveam de mult timp în plan, am fost la mare, i-am implicat pe cei mici în foarte multe activități la țară. A fost o vară plină. În fiecare zi mă gândesc să mă mut departe de agitația din Capitală și, cu siguranță, în viitor o să fac asta”, povestea Roxana Vancea, conform Revistei Viva!

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, s-au căsătorit religios în urmă cu câteva săptămâni. Aceștia au împreună un băiețel, pe Zian, care a venit pe lume în 2021. Dragoș mai are un băiat, pe Milan, dintr-o relație anterioară, pe care Roxana l-a crescut și îl vede ca pe propriul ei copil. Recent, Roxana Vancea a spus cum s-a schimbat relația ei cu soțul după ce a venit pe lume Zian.  

„Care relație de cuplu? A mea cu Zian? Sau a mea cu Milan? Copiii dorm cu mine. Dragoș doarme singur de când a venit pe lume Zian. Dar după ce îi culc merg și stau cu el. Ne bucurăm și de 5 minute dacă avem împreună. Nu ne neglijăm unul pe altul, dar nici nu mai avem libertatea să facem ce vrem când vrem. 

Eu consider că flacăra se menține vie atunci când ești alături de omul tău, când te poți baza 100% pe el, când îți pasă de nevoile lui și faci tot posibilul să simtă că ești mereu acolo. Întotdeauna a cântărit pentru mine ceea ce Dragoș a făcut atunci când îmi era greu, la bine toată lumea e acolo”, a declarat Roxana Vancea pentru revista VIVA! 

Motivul pentru care Roxana Vancea nu vrea să revină în televiziune

Vedeta a dezvăluit care este motivul pentru care nu dorește să se întoarcă în televiziune, deși de-a lungul timpului a primit numeroase propuneri în acest sens. Roxana Vancea nu mai are dorința să apară într-o emisiune zilnică, deoarece Milan și Zian îi ocupă întregul ei timp!

În ceea ce privește o eventuală revenire în televiziune, vedeta ar fi deschisă la o rubrică de sport sau la un proiect care să-i implice și pe cei mici. Ea a respins fiecare ofertă pentru proiecte care ar presupune să fie separată de copii pentru o perioadă îndelungată de timp.

Sursă foto: Instagram Roxana Vancea

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton