; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Vancea, „vecina” de la „’Neatza”, e o fată cuminţică-foc

17 April 2012

Nu vă lăsaţi păcăliţi de ce face prin emisiune: Roxana Vancea, frumoasa „vecină' a matinalilor de la „Neatza', merge direct acasă după serviciu, se ţine de şcoală şi nu suportă petrecerile din cămin.

A trecut un an de când Răzvan Simion şi Dani Oţil îşi căutau altă vecină (după ce Daniela Crudu i-a fost pasată colegului de post, Dan Capatos). În aceste 12 luni, Roxana Vancea (21 de ani) s-a acomodat cel mai greu cu programul matinal – de care Răzvan şi Dani se plâng în continuare, după atâţia ani – şi spune că acum totul i se pare foarte uşor.

„Cel mai important mi se pare că am învăţat să lucrez cu casca', dezvăluie şatena, pe care emisiunea o binedispunea mereu când o urmărea, pe vremuri, din faţa ecranului. După facultate,  ea ar dori să continue cu televiziunea, deşi nu e genul care-şi face planuri pe termen lung.

În platou, Roxana e, cuminte, ţinta glumelor echipei (bustul ei generos e un subiect de discuţie foarte des invocat) şi după muncă, merge la cursuri şi seminarii şi petrece timpul liber alături de Vlăduţ, bucătarul emisiunii anteniste.

Nu, nu are un iubit („Timp aş avea, doar că nu îmi doresc asta acum', ne-a explicat ea) şi după serviciu merge direct acasă.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare