Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au cununat religios. Vedeta a strălucit într-o rochie de mireasă superbă

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au cununat religios. Vedeta a strălucit într-o rochie de mireasă superbă
13

de Cristina Țapu,

Momente de fericire pentru Roxana Vancea, fosta asistentă a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ea și Dragoș Paiu s-au cununat religios pe 2 martie 2024, la o biserică din București. La fericitul eveniment au luat parte și copiii celor doi. Iată cum a arătat Roxana în rochie de mireasă!

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au cununat religios

În decembrie 2019, Roxana și Dragoș s-au cununat religios, iar pe 2 martie 2024 au făcut marele pas și au devenit soț și soție și în fața divinității. Cu puțin timp înainte de ceremonia emoționantă, Roxana Nemeș a vorbit despre marele eveniment și a subliniat că a lăsat la latitudinea nașilor mai multe aspecte.

„Am lăsat la latitudinea nașei să hotărască aspectele referitoare la dată, preot, biserică și sunt convinsă că o să iasă perfect. Este foarte credincioasă, a ales cea mai frumoasă biserică și sunt sigură că și cununia noastră o să fie de neuitat.”, declara Roxana, conform celor de la Revista Viva!

nunta-vancea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Roxana a fost îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă de tip prințesă, cu decolteu și un voal lung, ținând în mână un buchet impresionant de flori naturale. Familia, prietenii și apropiații au fost așezați de o parte și de alta a mirilor, iar printre invitați s-au numărat și Anda Adam cu soțul ei, veniți să îi susțină pe cei doi îndrăgostiți.

Roxana a strălucit într-o rochie spectaculoasă, în timp ce Dragoș Paiu, antrenor de fitness, a ales un costum negru elegant, cu cămașă și papion. Copiii lor, Milan – băitul pe care Dragoș îl are dintr-o altă relație și Zian, au fost îmbrăcați identic, iar în preajma lor s-a aflat și fiica Andei Adam.

Roxana și Dragoș nu au organizat o petrecere grandioasă

Spre surprinderea tuturor, Roxana Vancea și Dragoș Paiu au ales să nu organizeze o petrecere grandioasă de nuntă după ceremonia religioasă, așa cum se obișnuiește. Roxana povestea că nu este adepta petrecerilor cu sute de invitați, acesta fiind principalul motiv pentru care nu a organizat o asemenea ceremonie.

„Ne-am hotărât ca anul acesta să ne cununăm și religios, deși nu o să fie o nuntă în adevăratul sens, ci doar o cununie religioasă. Așa cum am precizat în nenumărate rânduri, nu sunt adepta nunților mari, cu sute de invitați, prefer ceva intim”, povestea Roxana, conform sursei menționate mai sus.

Familia Roxanei este una fericită, iar vedeta nu ia în calcul extinderea acesteia. Într-un interviu acordat pentru Click!, fosta asistentă TV a dezvăluit care este motivul pentru care nu și-ar dori o nouă sarcină.

„Nu mai vreau copii. Cei doi pitici îmi ocupă tot timpul și nu îmi doresc nici să fie diferență foarte mare între ei. Plus că abia aștept să mai crească puțin Zian, să pot pleca peste tot cu ei. Să fiu iar gravidă sau legată de casă cu alt bebe nu mi-ar permite să mai fac asta”, susține Roxana.

Sursă foto: Instagram Roxana Vancea

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton