; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Vancea este noua vecină de la “‘Neatza…”

08 March 2011

roxana vancea este noua vecina de la neatzaDupă îndelungi preselecţii şi probe Răzvan, Dani şi întreaga echipă a matinalului de la Antena 1 au ales noua vecină, care de mâine, va ocupa locul lăsat liber de Daniela Crudu după ce, în luna ianuarie, a fost dată afară în urma scandalului cu Leo de la Strehaia.

Roxana Vancea este o tânără şatenă cu ochi albaştri din Târgu Jiu, care a impresionat telespectatorii prin gropiţele din obraji, dar mai ales şi prin bustul său generos şi… natural.

Pentru mult râvnitul post s-au înscris 1.315 fete, dintre care 100 au fost chemate la casting. Dintre acestea, doar 16 au avut ocazia de a petrece o zi alături de băieţi, în timpul emisiunii, pentru a-şi demonstra talentul de vecină.

Astfel, cele 10 finaliste au fost prezente de Mărţişor în studioul de la ‘Neatza cu Răzvan şi Dani', iar dintre acestea au fost alese patru pentru marea finală din 8 martie: Adriana, Irina, Roxana şi Simona.

Roxana este câştigătoarea şi va prezenta, în fiecare dimineaţă, rubrica meteo. Aceasta este studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Târgul Jiu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare