; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana vancea este insarcinata

Roxana Vancea este însărcinată cu primul copil. Gestul făcut de soțul ei cu 7 luni înainte

28 May 2021

Roxana Vancea, în vârstă de 30 de ani, va deveni mamă pentru prima oară, după ce în urmă cu doar câteva luni, aceasta a declarat că ea și Dragoș își doresc un copil cât mai curând. Soțul vedetei mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, cu care Roxana se înțelege perfect.

Roxana Vancea este însărcinată și urmează să devină mama unui băiețel. Vedeta are deja experiență în această privință, după ce s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, ea devenind o mamă dedicată pentru fiul acestuia, Milan. Cu toate că visau să aibă gemeni, băiat și fată, Roxana și soțul ei au aflat că urmează să devină părinții unui băiețel, notează viva.ro.

Ca să poată rămâne gravidă, Roxana Vancea și-a făcut multe analize, iar soțul ei, Dragoș, a renunțat la suplimentele alimentare pe care le lua constant ca să-și crească masa musculară.

Dragoș, soțul Roxanei Vancea, mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, iar ea îl consideră pe băiețel ca fiind propriul ei copil. Roxana Vancea a mărturisit și ce sex va avea bebelușul ei, iar ea a spus că va fi tot băiețel, deși a fost dificil să afle, deoarece cel mic era poziționat mai mereu cu spatele.

Surpriza mare a fost și pentru Dragoș, soțul vedetei, care a fost extrem de fericit de rezultatele testelor de sarcină ale soției lui.

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el', a spus Roxana Vancea la un post tv.

Roxana Vancea a fost întrebată și ce schimbări a suferit în timpul sarcinii, spunând că nu mai poate face sport, că are probleme cu spatele și că bustul ei s-a mărit.

„Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă', a mai spus viitoarea mămică.

Roxana
 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare